látogató számláló

Isla Fisher pirul a férje miatt

Szórakoztató dolog, ha valaki egy híres komikus férje, de ennek megvannak az árnyoldalai is. Isla Fisher gyakran pirul párja, Sacha Baron Cohen viselkedése miatt, aki akkor is szereti kiakasztani az embereket, ha ennek nincsen promóciós célja.

Szórakoztató dolog, ha valaki egy híres komikus férje, de ennek megvannak az árnyoldalai is. Isla Fisher gyakran pirul párja, Sacha Baron Cohen viselkedése miatt, aki akkor is szereti kiakasztani az embereket, ha ennek nincsen promóciós célja. Cohen például az egyik Arany Glóbusz-gálán kedvesen elbeszélgetett Cate Blacnhett-tel, aztán megkérte, árulja el, mégis mivel foglalkozik. Az ausztrál színésznőnek szerencsére jó a humorérzéke. Sokkal kínosabb volt, amikor komikus kollégája, Jack Black meghívta a Cohen házaspárt új filmje díszbemutatójára. A vetítés előtt egy idősebb hölgy hosszan köszöntötte az egybegyűlteket, majd Black jóval rövidebb beszédet mondott. A vetítés után Cohen azt mondta Blacknek, hogy azt a nagymellű spinét igazán elnémíthatta volna, mire a komikus közölte: az az édesanyám.

Sacha Baron Cohent hamarosan szokatlan szerepben láthatjuk. A nyomorultak című filmmusical egyik negatív karakterét, Monsieur Thenardiert alakítja Helena Bonham Carter oldalán.

(Les miserables - hazai bemutató: 2012. december 27.)


süti beállítások módosítása