látogató számláló

Rihanna nem tud Vin Diesellel kavarni

Kiesett a Fast & Furious 6-ból Rihanna, mivel a stúdiófőnökök elunták, hogy elfoglaltságai miatt képtelenség vele forgatási időpontot egyeztetni. A barbadosi szépség azért volt esélyes az akciófilm egyik főgonoszának eljátszására, mert igen meggyőző alakítást nyújtott a Csatahajó című űrinváziós produkcióban.

Kiesett a Fast & Furious 6-ból Rihanna, mivel a stúdiófőnökök elunták, hogy elfoglaltságai miatt képtelenség vele forgatási időpontot egyeztetni. A barbadosi szépség azért volt esélyes az akciófilm egyik főgonoszának eljátszására, mert igen meggyőző alakítást nyújtott a Csatahajó című űrinváziós produkcióban. Rihanna szerepét egy másik énekesnő, Rita Ora kapta, akinek ez lesz az első komolyabb filmes feladata.

A Fast & Furious-franchise új darabja már nem az autós kunsztokra koncentrál, hanem klasszikus akciófilm lesz rengeteg verekedéssel és robbantással. A már megszokott sztárok mellett - Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez - annyi közönségkedvencet vonultat fel a produkció, hogy a forgatókönyv írásakor komolyan elgondoltak azon, hogy a hatodik részt két egész estés epizódra osztják ketté.

(Fast & Furious 6 - hazai bemutató: 2013. május 23.)


süti beállítások módosítása