látogató számláló

Michelle Rodriguez nem örül az ámokfutónak

A hideg is kirázta Michelle Rodriguezt, amikor megtudta, hogy ő is a február 12-én agyonlőtt ámokfutó exrendőr egyik nagy kedvence volt.

A hideg is kirázta Michelle Rodriguezt, amikor megtudta, hogy ő is a február 12-én agyonlőtt ámokfutó exrendőr egyik nagy kedvence volt. Christopher Dorner, akit hosszú hajsza után tűzharcban öltek meg a rendőrök, terjedelmes üzenetet hagyott hátra a Facebookon, amelyben többek között azokat a személyeket is felsorolta, akiket kedvel. Közöttük van Michelle Rodriguez, aki Dorner szerint a világ egyik legszexibb nője. A színésznő nem örül a kétes megtiszteltetésnek. "Hát nem arra vágytam, hogy egy gyilkos kedvence legyek - mondja Rodriguez. - Csak az vigasztal, hogy egészen jó társaságban szerepelek." A színésznő ez utóbbi megjegyzésével arra utalt, hogy az ámokfutó kedvencei között számos más híresség is megtalálható, például Hillary Clinton, Tim Tebow és Charlie Sheen.

Michelle Rodriguezt legközelebb a Halálos iramban 6-ban láthatjuk. Karaktere, Letty ugyan meghalt két résszel korábban, a rajongók követelésére azonban a sorozat alkotói kénytelenek voltak feltámasztani. Erre már az ötödik rész legvégén, a végefőcím után utaltak, felvezetve a folytatást.

(Fast & Furious 6 - hazai bemutató: 2013. május 23.)


süti beállítások módosítása