látogató számláló

Fejreállítja az MTV díjátadót a Tökéletes hang sztárja

A Music Television filmes díjainak átadóján még soha nem vezényelte a show-t egy teltebb idomú sztár, de most megtörik a jég.

A Music Television filmes díjainak átadóján még soha nem vezényelte a show-t egy teltebb idomú sztár, de most megtörik a jég. A gála háziasszonya a nem éppen anorexiás alkatú Rebel Wilson lesz, aki a Tökéletes hang című zenés vígjáték egyik főszereplőjeként a legnépszerűbb fiatal sztárok közé emelkedett. A 26 éves ausztrál színésznő egyelőre annyit árult el az április 14-ei show-ról, hogy fellépésével újra fogja definiálni a műfajt, de közelebbit nem akart mondani, attól félve, hogy a szervezők akkor nem engedik fel a színpadra. A Tökéletes hangban azért kapunk némi ízelítőt Rebel stílusából: az általa alakított Háj Amy a legkeményebb csaj az egyetemen, aki mindenkinek előre durván beszól, mert nem akarja megvárni, amíg a túlsúlya miatt csúfolják.

Az egyetemi dalversenyek világában játszódó Tökéletes hang másik főszereplője az Oscar-jelölt Anna Kendrick (Egek ura). A film a tavalyi év nagy meglepetése volt, mert költségei többszörösét behozta a mozipénztárakban, és rövid idő alatt hatalmas rajongótábora alakult ki. Már készül a második rész forgatókönyve.

(Pitch Perfect - hazai bemutató: 2013. március 28.)


süti beállítások módosítása