látogató számláló

Játék: nyerj belépőt A bűn éjszakája premier előtti vetítésére!

purge_pic01.jpgHa lenne egy éjszaka minden évben, amikor bármilyen bűnt elkövethetsz mindenféle következmény nélkül, de te is lehetsz áldozat, mit tennél? Ez az új thriller egy család sorsát követi nyomon egy éjszaka folyamán. Négy embert, akikről kiderül, meddig képesek elmenni, hogy megvédjék magukat, amikor a gonosz külvilág betör az otthonukba.
Az Ethan Hawke főszereplésével készült film költségvetése mindössze 3 millió dollár volt, és eddig közel 85 millió dollárt gyűjtött világszerte. A bűn éjszakája c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.

Nyerj páros belépőt A bűn éjszakája premier előtti vetítésére, amely szeptember 4-én este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés megoldását (neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Bűnözés" legyen (idézőjelek nélkül).

Hány órán keresztül legális a bűnözés a filmben?

a) 12 óra
b) 24 óra
c) 6 óra

A leveleket szeptember 1-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a három nyertest.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
Sok szerencsét mindenkinek!

a bun ejszakaja pl m.jpg


süti beállítások módosítása