látogató számláló

A világvége vége

Hogy végződjön a világvége? Úgy látszik, az egész apokalipszisben ez a legnagyobb probléma. Ezért lehetséges az, hogy a Hollywood legmenőbb, legviccesebb arcait felsorakoztató dilis és gátlástalan vígjáték, az Itt a vége (This is the End, hazai bemutató: október 17.) több befejezéssel is rendelkezik.

(Aki még nem látta a filmet, ne olvasson tovább!)

A kezdet egy kisfilm volt, a Jay és Seth vs. az apokalipszis, melyet Seth Rogen és Jay Baruchel készített. Azután meghívták a haverjaikat: James Franco-t, Emma Watson-t, Jonah Hill-t, Rihanna-t és még jó néhány színész barátot, hogy együtt készítsék el a nagy változatot. Az emberi civilizáció végéig tartó házibuli története az első terv szerint a mennyországban végződött volna, ahol a főszereplők Elvisszel szívnak és Marilyn Monroe-val táncolnak, de ezt túl érzelgősnek tartották, így a film elkészült változatában akkor búcsúzunk a főszereplőktől, amikor egy kék sugár felszippantja őket az égbe.

– A tesztvetítésen kiderült, hogy a nézők elégedetlenek a fináléval – mondta Seth Rogen. – Gyorsan újra összetrombitáltam a srácokat, és forgattunk még egy utolsó jelenetet. A mennyországban ezúttal egy világhírű fiúbanda fogad minket. Amikor elhívtuk az együttest, hogy a kedvünkért újra álljanak össze, már ment a mozikban az Itt a vége előzetese: úgyhogy tudták, miről van szó, bár kicsit csodálkoztak, hogy még forgatjuk a filmet. De nagyon jól állnak nekik az angyalszárnyak. Szívesen voltak röhejesek a kedvünkért: látták, hogy mi is boldogan marhulunk.

DF-18801-8x10-jpg_201841.jpg


süti beállítások módosítása