látogató számláló

Will Smith, a szélhámos

Will Smith összeméri az erejét Xerxésszel. Már forgatják a sztár új filmjét, a Focust, melyben Smith mesteri szélhámost alakít, aki egy lehetséges utódját, történetesen egy nagyon csinos nőt tanít az átverés tudományára.

rodrigo-santoro-will-smith-focus.jpgSzakításuk után azonban ugyanazt a célpontot szemelik ki: más-más módszerekkel, de mindketten egy gazdag Buenos Aires-i autóversenyzőt szemelnek ki áldozatul. Őt alakítja Rodrigo Santoro, aki a 300-ban, és hamarosan a 300 – A birodalom hajnala (300: Rise of the Empire, hazai bemutató: 2014 tavasza) is az őrült perzsa uralkodót keltette életre.

A rendezők, akik az Őrült. Dilis. Szerelem. elkészítésével lettek igazán híresek, már stábjuk tagjának tudhatják Apollo Robbins-ot is, aki hivatásos tolvaj: Las Vegas-i show-műsorában nagy nyilvánosság előtt lopta le Ben Affleck kezéről a jegygyűrűjét, és még 1998-ban sikeresen elcsente a slusszkulcsát annak a CIA-ügynöknek, aki Jimmy Carter elnök sofőrjeként dolgozott. Robbins a tervek szerint nem lép a kamera elé, de ő felel azért, hogy a sztárok úgy lopjanak és hazudjanak a filmben, ahogy csak az igazi profik tudnak.


süti beállítások módosítása