látogató számláló

Játék: nyerj belépőt a Végjáték premier előtti vetítésére!

vegjatek.jpgA Földet már többször megpróbálta leigázni egy kimagasló technikai fejlettséggel rendelkező földönkívüli faj, és nem kisebb a szándékuk, mint hogy elpusztítsák az egész emberiséget. 70 évvel a kíméletlen háború után az emberek talán megtalálták szabadulásuk kulcsát Ender Wiggin személyében. Endert addig manipulálják, míg kegyetlen gyilkossá nem válik. Egy váratlan esemény rádöbbenti a fiút tettei következményeire, és arra, hogy a körülötte zajló hatalmi játékban ő is csak egy eszköz. De a remény még nem veszett ki belőle: saját módszereivel akarja megmentheti családját, és a Föld lakóit a félelmetes idegen fajjal szemben. De vajon ez elég lesz a végső összecsapásra?
Az Osrson Scott Card kultikus sci-fi regényéből készült Végjáték c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a Pro Video jóvoltából.

Nyerj páros belépőt a Végjáték premier előtti vetítésére, amely november 5-én este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, és küldd el e-mailben az alábbi kérdés megoldását (neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre. A levél tárgya "Űrháború" legyen (idézőjelek nélkül).

Melyik az a film, amelyben Ben Kingsley játszik, és majdnem Harrison Ford lett a főszereplője?

a) Gandhi
b) Love Guru
c) Schindler listája

A leveleket november 3-án éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a három nyertest.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat.
Sok szerencsét mindenkinek!

EG_B1_Online.jpg


süti beállítások módosítása