látogató számláló

Megan Fox nagy pocakkal kampányol az erőszak ellen

A hetedik hónapban van Megan Fox, de ez nem akadályozza abban, hogy felemelje szavát a családon belüli erőszak ellen.

Csatlakozott az Avon Foundation for Women alapítvány globális #SeeTheSigns című kampányához, és tizenhat napon át mindig új képes üzenetet posztol a Facebookon és a Twitteren.

"Ha nem beszélünk a családon belüli erőszakról, rejtve marad ez a járvány - mondja a színésznő, aki egyébként az Avon Instinct parfümök arca. - A kampánnyal arra szeretnénk buzdítani az embereket, hogy bátran beszéljenek arról, milyen jelei vannak az erőszaknak, és ezzel törjék meg a hallgatás csendjét."

A színésznőt persze mindenki arról faggatja, milyen a mostani második terhessége. Megan nagyon sajnálja, de nem tud túl sok információval szolgálni. "Az első trimeszter nagyon húzós volt, szerencsére most már sokkal jobban érzem magam - foglalja össze a lényeget. – De hogy most jobb-e vagy az első terhességem alatt szenvedtem kevesebbet, arról nem jut időm gondolkozni, mert akinek egy egyéves gyerek rohangál a lába körül, és napi 16 órát dolgozik, az már annak is örül, ha tudja, egyáltalán hol áll a feje."

Megan már befejezte a Tini nindzsa teknőcök forgatását, amelyben a szuperhős hüllők vagány riporter barátnőjét alakítja.

(Teenage Mutant Ninja Turtles - hazai bemutató: 2014. augusztus)

megan-wm9002.jpg


süti beállítások módosítása