látogató számláló

Ted, a trágár mackó már a Facebookon is támad

Félkarú rabló lett Tedből, a trágár plüssmackóból, aki tavaly az azonos című vígjáték főhőseként 540 millió dolláros sikert hozott össze. Nem kell megijedni, az új, ingyenes játékkal nem lehet veszíteni, igaz, nyerni sem, a versenyzők jutalma a puszta szórakozás.

A Zynga által fejlesztett játék a Facebookon érhető el, és a nagyobb élvezet kedvéért öt jelenetet és 30 beszólást idéz meg a filmből. Hamarosan iPhone-on és iPaden is elérhető lesz. A Zynga képviselője azt nyilatkozta a Varietynek, hogy az új játékkal a huszonéves férfiakat szeretnék megcélozni, akiknek szívéhez Ted különösen közel áll.

A szókimondó plüssállat jövőre tér vissza a mozikba a Ted 2-vel, de addig sem kell nélkülöznünk szülőatyja, Seth MacFarlane könyörtelen humorát. Hamarosan mozikba kerül a Hogyan rohanj a veszTEDbe című vadnyugati vígjáték, amelynek szereplői válogatott halálnemekkel távoznak ebből az árnyékvilágból, de a film arra is rávilágít, hogy Macfarlane fiatalabb korában milyen meglepő összefüggéseket fedezett fel a western életforma és az anyagcsere-folyamatok között. MacFarlane oldalán olyan sztárokat láthatunk majd, mint Neil Patrick Harris (Így jártam anyátokkal, Hupikék törpikék), Amanda Seyfried (Mamma Mia!, A nyomorultak), Charlize Theron (Prometheus, Hófehér és a vadász), Giovanni Ribisi (Ted, Avatar) és Liam Neeson (Elrabolva, Fehér pokol).

(A Million Ways to Die in the West - hazai bemutató: 2014. június 12.)
(Ted 2 - hazai bemutató: 2015. július)

amillionways_ted_1.jpg


süti beállítások módosítása