látogató számláló

Megúszta a halált a Ted alkotója, de egyáltalán nem izgatja

Szerencsés ember Seth MacFarlane, és nem csak azért, mert napjaink egyik legsikeresebb rendezője, hanem mert 2001. szeptember 11-én lekéste az egyik gépet, amely a World Trade Center tornyába csapódott. A mázliban az ügynökének is része volt, aki elnézte az időpontot, így mire MacFarlane kiért a repülőtérre, már csak integetni tudott a felszálló gépnek.

Sokan talán spirituális átalakuláson mennének át egy ilyen esemény hatására, MacFarlane azonban nem ilyen ember, teljesen hidegen hagyja a dolog. "Racionális ember vagyok - mondja a rendező. - Minden utasszállító repülőgép esetében van legalább egy ember, aki lekési. Akkor pont én voltam az, de statisztikailag lehetett volna bárki más is. Ennyi az egész, nem kell az egésznek különösebb jelentőséget tulajdonítani."

MacFarlane már gőzerővel dolgozik Ted című bombasikerének folytatásán, ami teljesen más irányba fog tartani, mint az előző rész, mert nem látja értelmét annak, hogy még egyszer megcsinálja ugyanazt. Ám amíg a trágár mackóval találkozunk, MacFarlane elkalauzol minket az általa megálmodott vadnyugatra, ahol rút halált halnak az emberek, és aki mégis életben marad, annak súlyos anyagcsere problémái alakulnak ki. A Hogyan rohanj a veszTEDbe igazi sztárparádét vonultat fel, a főszerepekben MacFarlane mellett Amanda Seyfried, Charlize Theron, Liam Neeson, Giovanni Ribisi és Neil Patrick Harris brillírozik.

(A Million Ways to Die in the West - hazai bemutató: 2014. június 12.
Ted 2 – hazai bemutató: 2015. július)

AJÁNLOTT: Hogyan kapják a filmek a magyar címüket?


süti beállítások módosítása