látogató számláló

Hírek röviden: Ant-Man, Doctor Strange, M:I 5, Tűzgyűrű 2.

Az elmúlt napokban egyéb elfoglaltságaim miatt nem tudtam lépést tartani a filmek világával, de most néhány mondatban összefoglalom Nektek az időközben felgyülemlett fontosabb híreket.

  • Edgar Wright sajnálatos távozása után - a Marvel illetékesei helyében most szégyellném magam - a stúdió nekiállt keresni az Ant-Man új rendezőjét. A rendezői széket felajánlották Adam McKay-nek (A híres Ron Burgundy legendája, Taplógáz, Pancser police, Ron Burgundy: A legenda folytatódik) is, aki egyéb elfoglaltságai miatt nem vállalta a feladatot, de rendbe szedi a Wright-Cornish duó évek óta csiszolgatott forgatókönyvét - nyilván úgy, ahogy a Marvel akarja. Viszont megvan a film új rendezője: Peyton Reed (Az igenember, A kicsi kocsi újra a régi, Hajrá csajok!, Szakíts, ha bírsz). Örülünk? Jelölt volt még a rendezői posztra Rawson Marshall Thurber (Kidobós: Sok flúg disznót győz, Családi üzelmek) és Ruben Fleischer (Zombieland, Gengszterosztag).
    Michael Douglas, aki Dr. Hank Pymet alakítja majd az Ant-Man-ben, elmondta Edgar Wright távozásával kapcsolatban, hogy a rendező filmjeinek rajongójaként kiábrándítónak találja a helyzetet.
  • A múlt héten kiderült, hogy Scott Derrickson (Sinister, Ördögűzés Emily Rose üdvéért, Távozz tőlem, Sátán!) rendezi a Doctor Strange c. Marvel-filmet. A főszereppel kapcsolatban szóba jött Jared Leto, de a Deadline szerint Benedict Cumberbatch és Tom Hardy is a kiszemeltek között van.
  • Jeremy Renner megerősítette, hogy szerepelni fog a Mission: Impossible 5-ben. A filmet Christopher McQuarrie (A holnap határa írója és a Jack Reacher író-rendezője) rendezi. A film 2015. decemberében kerül a mozikba.
  • Guillermo del Toro elárulta, hogy ő és Zak Penn már hónapok óta írják titokban a Tűzgyűrű folytatásának forgatókönyvét. Persze a film még nem kapott zöld utat.

strange-cumberbatch-hardy.jpg

MI4_Jeremy_Renner.jpg

pacific_rim_620.jpg


süti beállítások módosítása