látogató számláló

Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron) - hivatalos szinopszis

Ha minden igaz, októberben érkezik az első hivatalos előzetes, így nem kell arra várnunk, hogy végre valaki feltöltse a kamerás verziót, ám előtte még a Disney közzétette a film tartalomleírását.

Amikor Tony Stark megpróbálja feltámasztani egy korábbi projektjét, egy "békefenntartó programot", valami félresikerül, így a Föld legnagyobb hősei, azaz Vasember, Amerika Kapitány, Thor, Hulk, Fekete Özvegy és Sólyomszem szembenéznek egy végső próbával, melynek tétje nem más, mint a bolygó sorsa. A gonosz Ultront csak a Bosszúállók állíthatják meg, mielőtt véghezviszi szörnyű terveit, ám ehhez szokatlan szövetségesekre és váratlan tettekre lesz szükség.

A Marvel "Bosszúállók: Ultron kora" című filmjében visszatér Robert Downey Jr., mint Vasember, valamint Chris Evans, mint Amerika Kapitány, Chris Hemsworth, mint Thor és Mark Ruffalo, mint Hulk, továbbá Scarlett Johansson, mint Fekete Özvegy és Jeremy Renner, mint Sólyomszem. Visszatér Samuel L. Jackson, mint Nick Fury és Cobie Smulders, mint Maria Hill ügynök.
A csapatnak újra össze kell állnia, hogy végezzenek a James Spader által alakított Ultronnal, a technológiai gonosszal, aki az emberek pusztulását akarja. Útjuk során találkoznak két rejtélyes és erős idegennel, Wanda Maximoff-fal (Elizabeth Olsen) és Pietro Maximoff-fal (Aaron Taylor-Johnson), valamint egy új alakot öltött régi baráttal, Vízióval, akit Paul Bettany alakít.

Igen, ez pont úgy hangzik, mint a hivatalos szinopszisok általában, de talán már nem kell sokáig várnunk az első mozgóképes anyagra, azután pedig aludni egy jót jövő májusig...
Ha pedig valakinek kimaradt volna ez az "apró" információ: Robert Downey Jr. azt nyilatkozta, hogy nincs tervbe véve új Vasember-film.

age-of-ultron-fan-poster.jpg


süti beállítások módosítása