látogató számláló

Játék: nyerj belépőt az Ave, Cézár (Hail, Caesar!) premier előtti vetítésére!

A négyszeres Oscar-díjas Joel és Ethan Coen (Fargo, Nem vénnek való vidék, A félszemű) új vígjátéka Hollywood aranykorába repít minket, és egy nagy stúdió problémamegoldójának egy napját követi nyomon, amikor számos probléma vár megoldásra. A Coen-fivérek által írt és rendezett film főszerepében olyan sztárokat láthatunk, mint Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Jonah Hill, Scarlett Johansson, Frances McDormand, Tilda Swinton and Channing Tatum.
Az Ave, Cézár c. filmet most 5 szerencsés ember (partnerével együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából. Feltételek a folytatásban.

avecezar_banner_620.png

Nyerj páros belépőt az Ave, Cézár premier előtti vetítésére, amely 2016. február 23-án este lesz egy budapesti moziban! Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a bejegyzést az üzenőfaladon a #nyereményjáték hashtaggel, és küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Aranykor" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket február 21-én éjfélig várjuk, másnap sorsolunk, és e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egyszer, egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Ha valami esetleg nem érthető, kérdezzetek bátran akár itt, akár Facebook oldalunkon.
Sok szerencsét mindenkinek!

Rajongj értünk Facebookon vagy Twitteren!

avecezar_hun_p1_620.jpg


süti beállítások módosítása