látogató számláló

Íme a 2017-ben érkező Múmia reboot szinopszisa

A Universal a napokban nyilvánosságra hozta a The Mummy című, a hazai mozikban valószínűleg 2017. június 8-án debütáló film leírását. A film a jelenben játszódik, a főszerepben Tom Cruise látható majd, a múmiát pedig Sofia Boutella (Kingsman: A titkos szolgálat, Star Trek: Mindenen Túl) alakítja. További szereplők: Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance.

A rendezői székben Alex Kurtzman ül, a forgatókönyvet Jon Spaihts (Prometheus, Doctor Strange) és Christopher McQuarrie (Közönséges bűnözők, Jack Reacher, A holnap határa) írta. Íme a szinopszis:

Tom Cruise a főszereplője a legenda látványos, vadonatúj filmes verziójának, amely világszerte lenyűgözte a kultúrákat az idők kezdete óta: ez A múmia.

Hiába temették el egy kriptába a könyörtelen sivatag mélyén az ősi királynőt (Sofia Boutella), akitől igazságtalanul elragadták a sorsát, amikor felébresztik a jelenben, ránk szabadítják a minden képzeletet felülmúló terrort és a haragját, ami az évezredek során csak nőtt.

A Közel-Kelet kegyetlen homoktengerén át a mai London földalatti labirintusain keresztül A múmia elhozza a csoda és az izgalom meglepő egyvelegét, valamint bevezet minket egy istenekkel és szörnyekkel teli új világba.

A jövőre érkező filmmel hivatalosan is útjára indul a Universal szörnyuniverzuma, amely eredetileg Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) c. mozival indult volna, de nem úgy teljesített, ahogy remélték, így valószínűleg nem viszik tovább. Amit már tudni lehet a filmes univerzumról: része lesz A láthatatlan ember, akit Johnny Depp alakít majd (az önálló filmje 2018-ban jön), és Dr. Jekyll és Mr. Hyde (A főszerepben Russell Crowe, aki már a Múmiában is feltűnik). Jön még Van Helsing, Frankenstein, a farkasember, és a többi ismerősre is lehet számítani. A szörnyuniverzumot Alex Kurtzman és Chris Morgan tartja egyben.

themummy2017_620.jpg


süti beállítások módosítása