látogató számláló

Sárkányokkal és közönséges erszényes nyúllal támad a nagy animációs stúdió

A DreamWorks Animation stúdió - amely olyan sikereket adott a világnak, mint a Shrek- és a Madagaszkár-sorozat vagy a Cápamese -, filmjeinek forgalmazási jogait nemrég megvásárolta a Universal.* Ennek örömére rögvest be is jelentették, hogy 2018-ban két családi animációs filmmel biztosan elő fognak rukkolni.

Az egyik az Így neveld a sárkányodat 3, amelyet az előző két részt is jegyző Dean DeBlois rendez. A másik animációs produkció a Larrikins (kb. Vagányok), amelynek hőse Perry, a közönséges erszényes nyúl, aki rossz társaságba keveredik, és szédítő kalandokat él át Ausztrália isten háta mögötti vidékein. A stúdió biztosra ment, mert a karaktereket csupa ausztrál származású A-kategóriás hollywoodi sztár szólaltatja meg az eredeti változatban, többek között Margot Robbie, Hugh Jackman, Rose Byrne és Naomi Watts.

(How to Train Your Dragon 3. – bemutató: 2018. június)
(Larrikins – bemutató: 2018. február)

UIP hírek

dreamworks_animation_620.png

*A magyar forgalmazás számára ez azt jelenti, hogy hamarosan ismét a UIP-Duna Film forgalmazza itthon a stúdió filmjeit. Ilyen 2012-ben volt utoljára (Az öt legenda). Az első 2013-as filmjüket (Croodék) már a 20th Century Fox forgalmazta - itthon tehát az InterCom. A következő három animációs filmjük, a Trollok, a Bébi úr és a Captain Underpants még a Foxhoz tartozik.


süti beállítások módosítása