látogató számláló

Szülinapi nyereményjáték: vidd haza a Final Fantasy XV c. filmet!

Lucis varázslatos királyságának ősidők óta birtokában van a mágikus kristály, de Niflheim fenyegető birodalma kész bármit megtenni, hogy megszerezze azt. Regis (Sean Bean), Lucis királya egy elit csapatot jelöl ki, melynek tagjait különleges erővel ruházza fel: Nyx (Aaron Paul) és a többiek feladata királyuk és a főváros, Insomnia védelme. Eközben a birodalom félelmetes túlerejével ultimátumot igyekszik rákényszeríteni ellenfelére. Úgy tűnik, semmi nem állíthatja meg őket alattomos, világuralmi terveik véghezvitelében – kivéve Nyxet és csapatát...
A DVDNews 8. születésnapja alkalmából most megnyerheted az Ősök gyűrűje: Final Fantasy XV című filmet, melyet a Bontonfilm Magyarország ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.

finalfantasyxv_nyeremeny_620.png

Nyerd meg az Ősök gyűrűje: Final Fantasy XV c. DVD-t!*
Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a blogbejegyzést a saját üzenőfaladon a #nyereményjáték hashtaggel (példa), és küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Final Fantasy" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket november 2-án éjfélig várjuk, másnap sorsolunk és e-mailben értesítjük a nyertest.
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Sok szerencsét mindenkinek!

*A lemezen a 111 perces film mellett - amely magyar és angol hanggal, illetve magyar és angol felirattal tekinthető meg -, a következő extrák is megtalálhatók: "Jól bánnak a szavakkal – Aaron Paul, Lena Headey, Sean Bean és a film készítői a hangfelvételről"; "Világteremtés"; "Digitális mozgásrögzítés – a motion capture technológia"; "Dallamvilág – így készült a film zenéje".

finalfantasyxv_hun_dvd_620.png


süti beállítások módosítása