látogató számláló

James Earl Jones és Donald Glover csatlakozott Az oroszlánkirály stábjához

A filmet rendező Jon Favreau (Vasember 1-2., A dzsungel könyve, Zathura) közösségi oldalakon tette közzé, hogy megtalálták az élőszereplős Az oroszlánkirály első két "szereplőjét".
James Earl Jones visszatér Mufasa szerepében - az 1994-es rajzfilmben, valamint az 1998-as folytatásban, az első rész 2003-as bővített változatában és A Büszke Birtok oroszlánőrsége: Kion üvöltése c. tévéfilmben is ő adta a szereplő hangját.
És hogy még egy Star Wars-os színész legyen a filmben, az egyelőre cím nélküli Han Solo-filmben a fiatal Lando Calrissiant alakító Donald Glover a felnőtt Szimba hangja lesz.

jamesearljones_donaldglover.png

Viszont felvetődik egy kérdés: minden hivatalos sajtóközleményben élőszereplősként hivatkoznak a filmre, ugyanakkor az is tudható, hogy úgy készítik majd el, mint a tavaly bemutatott A dzsungel könyvét, ami azt jelenti, hogy emberi szereplők híján CGI állatokat látunk majd CGI környezetben. Ezt mifelénk animációs filmnek hívják. Mi teszi majd élőszereplőssé? Vagy tényleg csak egy animációs filmet fogunk látni, de az "élőszereplős" jobban hangzik? Egy kicsit még várnunk kell, amíg ez kiderül...

Élőszereplős Disney-mesék, amik biztosan jönnek


süti beállítások módosítása