látogató számláló

Predator - A ragadozó (The Predator) - teaser trailer

Hazai bemutató: 2018. szeptember 13.


A Hangya és a Darázs (Ant-Man and the Wasp) - 2. magyar előzetes

A Marvel Studios új filmjében az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményeit követően Scott Lang kénytelen viselni döntései következményeit szuperhősként és apaként egyaránt. Próbál egyensúlyozni a magánéletében és a Hangyaként reá nehezedő felelősséggel, ám mikor Hope van Dyne és  Dr. Hank Pym felkeresi, újabb küldetésre indul. A Darázs személyében társat is kap, így csapatban derítenek fel súlyos titkokat a múltból.

Hazai bemutató: 2018. július 26.


Jurassic World: Bukott birodalom (Jurassic World: Fallen Kingdom) - a magyar hangok

Június elején - az amerikai bemutatót két héttel megelőzve - ötödik felvonásához érkezik az európai mozikban a Jurassic Park-széria. Ez nálunk június 7-ét jelenti.

A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának új részében visszatérnek a csodák, a kalandok, az izgalmak, a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok - és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél. Íme, a JURASSIC WORLD - BUKOTT BIRODALOM.
Visszatérnek az előző rész főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, és hozzájuk csatlakozik James Cromwell, Ted Levine, Justice Smith, Geraldine Chaplin, Daniella Pineda, Toby Jones, Rafe Spall, valamint a sorozat két veteránja, BD Wong és Jeff Goldblum.


süti beállítások módosítása