látogató számláló

Kritika: Bohém rapszódia (Bohemian Rhapsody)

Who Wants To Live Forever?

Nagyon szeretem a Queen együttest, de valahogy sose éreztem igényt arra, hogy a történetüket, vagy épp Freddie Mercury életét megismerjem. Ugyanis nem vagyok az a fajta, aki sztárok, vagy ha úgy tetszik celebek életére kíváncsi. Felmerülhet a kérdés, hogy akkor mi érdekelt a Bohém rapszódiában... Hát a zeneszámok! Főleg a mozikban felszerelt hangberendezéssel hallgatni őket.

bohemianrhapsody_620.png


Szülinapi nyereményjáték: vidd haza a Jurassic World: Bukott birodalom c. filmet!

Három éve annak, hogy a Jurassic World bezárt, miután a park és luxusüdülőhely dinoszauruszai elszabadultak: a szigeten azóta nincsenek emberek, az őslények átvették az uralmat a dzsungelben. Amikor az Isla Nublar szunnyadó vulkánja az ébredés jeleit mutatja, Owen (Chris Pratt) és Claire (Bryce Dallas Howard) visszatérnek a szigetre, hogy megmentsék a megmaradt dinókat a kipusztulástól.
A filmtörténet egyik legnépszerűbb és legsikeresebb sorozatának J.A. Bayona (Árvaház, A lehetetlen, Szólít a szörny) által rendezett látványos és izgalmas új részében visszatérnek a kedvenc szereplők, a már ismert dinoszauruszok, és felbukkannak teljesen új fajok is, amelyek döbbenetesebbek és félelmetesebbek minden eddigi őslénynél.

A DVDNews 10. születésnapja alkalmából most megnyerheted a Jurassic World: Bukott birodalom DVD-t vagy Blu-rayt, melyeket a Bontonfilm Magyarország ajánlott fel. :)
Részletek a folytatásban.


süti beállítások módosítása