látogató számláló

Plakátok elalvás előttre

Toy Story 4.; Godzilla II. - A szörnyek királya; John Wick: 3. felvonás - Parabellum; Bosszúállók: Végjáték; Aladdin; Pokémon - Pikachu, a detektív; Men in Black - Sötét zsaruk a Föld körül.

toy_story4_p11.png


Bontonfilm: 2019. májusi megjelenések

Íme a Bontonfilm májusi DVD/BD kínálata.


Halálos iramban: Hobbs & Shaw (Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) - 2. trailer

Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw.

Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, miközben próbálták lenyomni a másikat.

Ám amikor egy kibergenetikusan felturbózott anarchista (Idris Elba) megkaparint egy alattomos biofegyvert, amely örökre megváltoztathatja az emberiséget - és legyőz egy briliáns és vakmerő szakadár MI6 ügynököt (Vanessa Kirby, The Crown), aki történetesen Shaw húga - a két esküdt ellenségnek össze kell állnia, hogy elkapják az egyetlen fickót, aki talán még náluk is vagányabb.

A HOBBS ÉS SHAW új kaput üt a Halálos univerzumba, és kérlelhetetlen iramban száguld át a világon Los Angelestől Londonig, és Csernobil mérgező pusztaságától Szamoa színes forgatagáig.

Hazai bemutató: 2019. augusztus 1.hobbsandshaw_maxresdefault.png


Joker - magyar előzetes + plakát

Nem volt még őrültebb, veszélyesebb és viccesebb antihős a képregényvilágban. De hogyan lett Jokerből Joker, a komor Batman örök ellensége és ellentéte? Ez a történet megmutatja, miképpen válhat egy ártatlan lúzerből világok felforgatója, hadseregek legyőzője és szuperhősök esélyes ellenfele.
Nem kell hozzá sok – elég a gyilkos humor.

Igazi szuperprodukció ez a standalone képregényfilm, hiszen író-rendező-producere
a Másnaposok-trilógiával világhírűvé vált Todd Phillips, Jokert Joaquin Phoenix kelti életre,
és fontos szerepet vállalt a legendás Robert De Niro is!

Tervezett hazai bemutató: 2019. október 3.joker_720.png


Gyerekjáték (Child's Play) - 2. trailer + plakát

Hazai bemutató: 2019. június 27.


X-Men: Sötét Főnix (Dark Phoenix) - végső trailer

A SÖTÉT FŐNIX-ben az X-ek eddigi legfenyegetőbb ellenfelükkel néznek szembe: tulajdon társukkal, Jean Greyjel. Egy űrbéli mentőakció során Jean csaknem életét veszti, mikor egy titokzatos kozmikus erő lecsap rá. Otthon ez az erő nem csupán megnöveli erejét, hanem sokkal labilisabbá is teszi. A benne lakozó idegennel viaskodva Jean olyan hatalmat enged szabadjára, amit nem csak hogy nem ért, de kontrollálni is képtelen. Ahogy egyre inkább kicsúszik lába alól a talaj, s olyanoknak árt, akik fontosak számára, lassan az X-Men összetartó erejét is kikezdi. A széthulló családnak újra egyesülnie kell – nem csak Jean megmentéséért, hanem bolygónk megvédéséért olyan idegen lényektől, akik Jean erejét fegyverként használnák és ezzel az egész galaxist uralmuk alá hajtanák.

Hazai bemutató: 2019. június 6.darkphoenix_maxresdefault.png


Bosszúállók: Végjáték (Avengers: Endgame) - szinkronizált online szpot

10 nap múlva itt az országos premier!avengers_endgame_720_5.png


The Mandalorian: így készült a főhős járműve

Az elmúlt napok során sokat emlegetett Star Wars Celebration egyik várva várt eseménye volt a The Mandalorian c. élőszereplős sorozat bemutatkozása. A közel egyórás pódiumbeszélgetésen a sorozat két alkotója, Jon Favreau és Dave Filoni, valamint három szereplője, Pedro Pascal, Gina Carano és Carl Weathers képviseltette magát.
A beszélgetés során bemutattak néhány fotót, egy rövid werkfilmet és egy trailert, valamint betekintést nyújtottak a címszereplő hajója, a Razorcrest készítésbe. A járművet a klasszikus Star Wars epizódokhoz hasonlóan nem CGI-jal keltették életre, hanem makettet készítettek, amelyet (egy John Knoll által épített) mozgásvezérelt szerkezetre szereltek, illetve mozgásvezérelt kamerával filmeztek le. (A bejátszás az alábbi videóban 3:05-nél kezdődik.)razorcrest_bts.png


Pro Video: 2019. májusi megjelenések

Íme a Pro Video/Cinemix májusi DVD/BD kínálata.


süti beállítások módosítása