látogató számláló

Gyerekjáték (Child's Play) - magyar előzetes + plakátok

Minden idők legveszélyesebb gyermekjátéka visszatér. Karen (Aubrey Plaza), az egyedülálló anya megajándékozza kisfiát, Andyt (Gabriel Bateman) egy high-tech Buddi játékbabával. Amivel azonban egyikük sincs tisztában, hogy az öntudatra ébredő szülinapi ajándékot átjárja az elemi gonoszság...

Hazai bemutató: 2019. június 20.gyerekjatek2019_620.png


Pro Video: 2019. júniusi megjelenések

Íme a Pro Video/Cinemix júniusi DVD/BD kínálata.


Demóna: A sötétség úrnője (Maleficent: Mistress of Evil) - trailer + plakát

Az eredetileg bejelentett 2020 májusa helyett már idén ősszel debütál a mozikban a 2014-es Demóna folytatása. A visszatérő szereplők mellett természetesen újak is felbukkannak majd a filmben: Phillip herceget - aki nem új karakter, csak az első részben Brenton Thwaites játszotta - Harris Dickinson alakítja, az édesanyját, Ingrith királynőt pedig Michelle Pfeiffer. Továbbá látható lesz még Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság, Doctor Strange), Ed Skrein (Deadpool, Alita: A harc angyala) és Robert Lindsay (Az én kis családom, Fészkes fenevadak) is..
Hazai bemutató: 2019. október 17.maleficent2_maxresdefault.png


Aladdin (2019) - szinkronizált online szpot + plakát

Izgalmas történet a megnyerő utcai suhancról, Aladdinról és a bátor és szabad akaratú Jázmin hercegnőről, akik közös jövőjének kulcsa egy dzsinn lehet.

A Disney 1992-es animációs klasszikusa alapján készült filmben Guy Ritchie rendező a rá jellemző szélsebes, sajátos látványú akcióval tölti meg Agrabah kitalált városát.

Hazai bemutató: 2019. május 23.aladdin2019_620.png


süti beállítások módosítása