látogató számláló

Pókember - Idegenben (Spider-Man: Far from Home) - magyar plakátok

A film legutóbbi magyar előzetese ide kattintva érhető el.


Demóna: A sötétség úrnője (Maleficent: Mistress of Evil) - magyar előzetes + plakátok

Az eredetileg bejelentett 2020 májusa helyett már idén ősszel debütál a mozikban a 2014-es Demóna folytatása. A visszatérő szereplők mellett természetesen újak is felbukkannak majd a filmben: Phillip herceget - aki nem új karakter, csak az első részben Brenton Thwaites játszotta - Harris Dickinson alakítja, az édesanyját, Ingrith királynőt pedig Michelle Pfeiffer. Továbbá látható lesz még Chiwetel Ejiofor (12 év rabszolgaság, Doctor Strange), Ed Skrein (Deadpool, Alita: A harc angyala) és Robert Lindsay (Az én kis családom, Fészkes fenevadak) is.

Hazai bemutató: 2019. október 17.demona2_720.png


Downton Abbey - szinkronizált + feliratos előzetes + plakát

A népszerű tévésorozat szereplőivel, a Crawley családdal és kastélyuk személyzetével ezúttal a mozivásznon is találkozhatunk.

Hazai bemutató: 2019. szeptember 12.downtonabbey_720_2.png


Jetikölyök (Abominable) - magyar előzetes + plakát

A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.

A rendező Jill Culton (Nagyon vadon) a társrendező Todd Wilderman (Trollok, Croodék), a producer Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Végre otthon!) az executive producer Tim Johnson (Túl a sövényen, Végre otthon!, Z, a hangya).

Hazai bemutató: 2019. október 24.jetikolyok_720_2.png


AZ - Második fejezet (It: Chapter Two) - magyar előzetes + plakát

A Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai szétszóródtak – felnőttek. De mindannyian tudják, hogy nem hagyhatják maguk mögött a múltjukat. Hiába győzték le a gonoszt, ha az elpusztíthatatlan…
27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés.
A Vesztesek hűek egykori fogadalmukhoz: hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal.

Az AZ minden idők legsikeresebb horrorfilmje lett.
A folytatás ismét Stephen King regénye alapján, az első rész összes közreműködőjével készült: jön a horrorfilmek királya!

Hazai bemutató: 2019. szeptember 5.az2_maxresdefault.png


Bontonfilm: 2019. júniusi megjelenések

Íme a Bontonfilm júniusi DVD/BD kínálata.


Terminator: Sötét végzet (Terminator: Dark Fate) - teaser trailer + plakát

Hazai bemutató: 2019. október 31.terminator2019_maxresdefault.png


Aladdin (2019) - a magyar hangok

Izgalmas történet a megnyerő utcai suhancról, Aladdinról és a bátor és szabad akaratú Jázmin hercegnőről, akik közös jövőjének kulcsa egy dzsinn lehet.

A Disney 1992-es animációs klasszikusa alapján készült filmben Guy Ritchie rendező a rá jellemző szélsebes, sajátos látványú akcióval tölti meg Agrabah kitalált városát.


Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) - Vanity Fair fotók + címlapok

A legendás Annie Leibovitz hatodik alkalommal látogathatott el egy messzi-messzi galaxisba. Íme a fotók, melyeket a Vanity Fair számára készített. A magazin cikke - amely természetesen új infókkal is szolgál a filmről - itt olvasható el.

sw9_vf_09.png


Downton Abbey - trailer + plakátok

A népszerű tévésorozat szereplőivel, a Crawley családdal és kastélyuk személyzetével ezúttal a mozivásznon is találkozhatunk.

Hazai bemutató: 2019. szeptember 12.


Toy Story 4 - végső trailer

Woody mindig is magabiztosan töltötte be helyét a világban, s jól tudta, első számú feladata vigyázni gazdájára, legyen az akár Andy, akár Bonnie. Ám miután Bonnie egy vonakodó új játékot hoz szobájába, egy nagy kaland régi és új barátok oldalán rádöbbenti Woodyt, mily nagy hely is lehet a világ egy játék számára.

A világszerte több mint egymilliárd dolláros bevételt elért Toy Story 3. után a történet 2019 nyarán folytatódik a mozikban.

Hazai bemutató: 2019. június 20.toystory4_maxresdefault2.png


Volt egyszer egy... Hollywood (Once Upon a Time in Hollywood) - trailer + plakátok

Íme Quentin Tarantino legújabb, a hazai mozikba augusztus 8-án érkező filmjének második előzetese. Az előző trailer magyar változata itt tekinthető meg.onceuponatimeinhollywood_maxresdefault2.png


süti beállítások módosítása