látogató számláló

Vadászat (The Hunt) - trailer + plakát

Tizenkét idegen egy tisztáson ébred. Nem tudják, hol vannak, és hogy kerültek oda. Nem tudják, hogy egy nagyon különleges célból lettek kiválasztva. Ez a cél pedig... a Vadászat.
Egy sötét internetes összeesküvés árnyékában a globalista elit egy csoportja először találkozik egy félreeső birtokon, hogy sportból emberekre vadásszanak. Ám az elit mesteri terve félre fog siklani, mert az egyik préda, Crystal jobban ért náluk ehhez a játékhoz. Keresztülhúzza a gyilkosok számítását, és egyesével elkapja őket. Közben egyre közelebb kerül egy rejtélyes nőhöz (a kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank), aki az egész ügy középpontjában áll...
Jason Blum, a Tűnj El! producere, és Damon Lindelof, a Lost és A hátrahagyottak tévésorozatok társalkotója ezzel az új, feszült thrillerrel lepi meg a közönségét. A forgatókönyvet Lindelof írta Nick Cuse-zal, a rendező Craig Zobel (A hátrahagyottak).

Hazai bemutató: 2019. szeptember 26. ismeretlen. (A Universal világszerte törölte a bemutatót. Egyelőre nem tudni, később bemutatják-e a filmet.)

update (2020. március 19.): „A Vadászat című film végül nem kerül Magyarországon a mozikba.” – UIP-Duna Film hunt_2019_maxresdefault.png


King's Man: A kezdetek (The King's Man) - magyar előzetes

Van némi kavarodás a magyar változatban (Csankó Zoltán ebben a franchise-ban Colin Firth szinkronhangja, itt pedig Ralph Fiennes-t magyarítja), de ez még változhat.
Hazai bemutató: 2020. február 13. 2020. szeptember 17. 2021. február 25. 2021. február 11. kings_man_720.png


AZ - Második fejezet (It: Chapter Two) - plakátok

A Dolby Cinema és az IMAX is saját plakáttal hirdeti az AZ folytatásának alig több mint egy hónap múlva esedékes premierjét.
A film végső magyar előzetesét itt tekintheted meg. it_chapter_two_1000.png


Drakulics elvtárs - előzetes

Vérvörös Mustang dübörög a Kádár-kori Budapest félhomályos utcáin. A kocsiban egy vámpír ül, aki azért jött, hogy magyar vért kóstoljon. A nyugatról érkező idegen rögtön az állambiztonság célkeresztjébe kerül, és a kommunista rezsim bajszos James Bondjai mindent elkövetnek, hogy megszerezzék tőle az örök élet titkát.

Az Isteni műszak című fekete komédiával igazi kultrendezővé vált Bodzsár Márk egy hetvenes években játszódó vígjátékkal tér vissza a hazai mozikba.

A DRAKULICS ELVTÁRS nagy sikerre számíthat, részben az impozáns szereposztás (Nagy Ervin, Nagy Zsolt és Walters Lili mellett Bödőcs Tibor, Balsai Móni, Thuróczy Szabolcs, Borbély Alexandra, Rába Roland, Kerekes Éva, Trill Zsolt, Pálos Hanna, Vinnai András, Rezes Judit és Znamenák István játszik a filmben), részben a vad fantáziajátékot és a történelmi valóságot egyedien ötvöző történet miatt.

via InterCom

Tervezett bemutató: 2019. október 31. drakulicselvtars_1000.png


AZ - Második fejezet (It: Chapter Two) - 2. magyar előzetes + plakát

A Vesztesek Klubja legyőzte a kísérteties Pennywise bohócot, túlélte a felfoghatatlan kalandot, tagjai szétszóródtak – felnőttek. De mindannyian tudják, hogy nem hagyhatják maguk mögött a múltjukat. Hiába győzték le a gonoszt, ha az elpusztíthatatlan…
27 évvel később egy telefonhívás ébreszti mindannyiukat: Derryből keresik őket. Újrakezdődtek a megmagyarázhatatlan eltűnések, a kisváros utcáit és házait ismét hatalmába keríti a rettegés.
A Vesztesek hűek egykori fogadalmukhoz: hazamennek, hogy újra szembenézzenek a lisztes képű, festett arcú, kacsázó léptű borzalommal.

Az AZ minden idők legsikeresebb horrorfilmje lett.
A folytatás ismét Stephen King regénye alapján, az első rész összes közreműködőjével készült:
Jön a horrorfilmek királya!

Hazai bemutató: 2019. szeptember 5. az2_720_2.png


The Irishman - teaser trailer

Megérkezett Martin Scorsese legújabb filmjének, a The Irishman-nek az első* kedvcsinálója. 
A Charles Brandt "Hallom, szobafestő vagy!" című, valós események alapján íródott könyvéből készült film főszerepeiben a Frank "The Irishman" Sheerant alakító Robert De Niro, a Jimmy Hoffát játszó Al Pacino, és a filmszerepeket ma már nem nagyon vállaló Joe Pesci (mint Russell Bufalino) látható. További szerepekben feltűnik többek közt Anna Paquin és Harvey Keitel is.

The Irishman egyik különlegessége, hogy a három főszereplőt a játékidő első felében digitálisan megfiatalítva láthatjuk. (Ezekért a trükkökért az Industrial Light & Magic felel, amelytől a Marvel-filmekben már láthattunk hasonlót, ám azokban a produkciókban csak néhány perc erejéig.)

Scorsese legújabb filmjével nem a mozikban találkozhatunk majd, hanem a Netflixen, valamikor az ősz folyamán. Előtte azonban szeptember 27-én bemutatják a New York-i Filmfesztivál nyitóestjén. irishman_maxresdefault.png


Aki bújt (Ready or Not) - magyar előzetes + plakát

Az AKI BÚJT főszereplője egy ifjú ara, akinek csatlakozva újdonsült férje vagyonos, különc családjához, a tradíciók szerint részt kell vennie egy játékban – ami halálos játszmává fajul, melyben mindenki az életéért küzd.

Hazai bemutató: 2019. augusztus 22. akibujt_720.png


süti beállítások módosítása