látogató számláló

A Gemini Man máris nyert egy díjat

Nagy sikert aratott Will Smith budapesti koncertje, amelyet új filmje, a nálunk forgatott Gemini Man bemutatója alkalmából adott a Bazilika előtt, de maga a mozis produkció is megkezdte diadalútját, pedig a nagyközönségnek még be sem mutatták. A filmben Will Smith saját fiatal klónja ellen küzd, és Junior karakterét forradalmi technikai újítással hozták létre. Ezen kívül is több technikai bravúrt vonultat fel a produkció, ezért érdemelte ki az Entertainment Technology Lumiére Awardot.


The Irishman - trailer + plakát

Martin Scorsese legújabb filmje november 27-től lesz elérhető a Netflix kínálatában. irishman_maxresdefault_2.png


Jojo Nyuszi (Jojo Rabbit) - magyar előzetes + plakát

Taika Waititi (THOR: RAGNARÖK, VADEMBEREK HAJSZÁJA) író-rendező a tőle megszokott stílusban készítette el humorral és érzelemmel teli új filmjét, a JOJO NYUSZI-t. A második világháború idején a magányos német kisfiú, Jojo elképzelései a világról alapjaiban rendülnek meg, amikor felfedezi, hogy egyedülálló anyukája egy zsidó lányt rejteget házuk padlásán. Csupán tökkelütött képzeletbeli barátjára, Adolf Hitlerre támaszkodva, Jojo kénytelen átértékelni megrögzött nacionalista gondolkodásmódját.

Hazai bemutató: 2020. január 23. jojo_rabbit_620.png


Jégvarázs 2. (Frozen 2) - 2. trailer + plakátok

A korábbi előzetesek magyar változatát itt és itt tekinthetitek meg. Hazai bemutató: 2019. november 21. frozen2_maxresdefault_3.png


Terminator: Sötét végzet (Terminator: Dark Fate) - 2. magyar előzetes + plakát

Linda Hamilton (Sarah Connor) és Arnold Schwarzenegger (T-800) visszatérnek meghatározó szerepükben a TERMINATOR: SÖTÉT VÉGZET-ben, amit Tim Miller (Deadpool) rendezett, producerei pedig James Cameron és David Ellison. A Terminator 2: Az ítélet napja eseményei után játszódó TERMINATOR: SÖTÉT VÉGZET további szereplői Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna és Diego Boneta.

Hazai bemutató: 2019. október 31. terminator_darkfate_1000.png


süti beállítások módosítása