látogató számláló

Dolittle - trailer + plakát

Robert Downey Jr. remekel az egyik legkedveltebb irodalmi karakter, az állatokkal beszélni tudó doktor történetének legújabb, fenomenális filmváltozatában.
A különc Dr. John Dolittle, Viktória királynő Angliájának híres orvosa és állatorvosa hét éve veszítette el a feleségét. Azóta remeteként él a Dolittle birtok magas falai mögött, társasága csupán egzotikus állatainak seregletéből áll. Ám amikor az ifjú királynő súlyos beteg lesz, Dolittle kénytelen-kelletlen útra kel egy titokzatos sziget felé, hogy megtalálja a gyógymódot. Útja során új erőre kap bátorsága és fürge észjárása; régi ellenfelekkel találkozik, és csodálatos lényeket fedez fel. Kalandjaiban segítőtársai is akadnak, hiszen önjelölt ifjú segédje mellett elkíséri őt egy lármás kis állatsereglet is, többek között egy gondterhelt gorilla, egy lelkes, de kelekótya kacsa, egy truccoló strucc, egy jókedvű jegesmedve, valamint egy bakafántos papagáj, aki Dolittle legközelebbi tanácsadója és bizalmasa.

A film rendezője az Oscar-díjas Stephen Gaghan (Sziriána, Traffic), a producer Joe Roth és Jeff Kirschenbaum (Demóna, Alice Csodaországban), valamint Susan Downey (A Sherlock Holmes sorozat, A bíró).

Hazai bemutató: 2020. január 16. dolittle_maxresdefault.png


Álom doktor (Doctor Sleep) - 2. magyar előzetes + plakátok

A ragyogás nem múlik el. A kisfiú, aki túlélte mindazt, amit apja művelt vele és családjával a magányos Szépkilátás Hotelben, felnőtt – de viseli az egykori traumák nyomát. Miután nagy nehezen kiverekszi magát az alkoholizmusból, egy hospice-házban talál munkát, ahol halálukra váló ápoltjai Álom doktornak becézik.
DannyTorrance (EwanMcGregor) tudja magáról, hogy különleges erők laknak benne. És ezek akkor támadnak fel, amikor találkozik egy lánnyal, aki az övéhez hasonló képességgel rendelkezik, csak sokkal erősebbel.
És a régi szellemek és a régi félelmek visszatérnek. A ragyogás erősebb, mint valaha…

Stephen King végre megírta kultikus regénye, A ragyogás folytatását, amely még szerinte is „túl félelmetes” lett. A filmváltozat világsztárokat vet be, és szintén nem takarékoskodik a rémülettel.

Hazai bemutató: 2019. november 7. doctorsleep_720.png


Charlie angyalai (Charlie's Angels) - 2. trailer + plakátok

Három angyal vigyáz a világra. Nincs szárnyuk, és nem fehér ruhában énekelgetnek: hanem gyorsak, vadak, veszélyesek – és nagyon dögösek. És mindannyian Charlie Townsend alkalmazásában állnak.
Az elmúlt évtizedekben Charlie, a titokzatos főnök detektívügynöksége nagyra nőtt: már az egész világon vállnak felderítő- és őrző-védő munkát – és így persze a megbízók is nagyon sokfélék lettek. A filmben szereplő különlegesen kiképzett három nő az egyik külföldi akciókra szervezett egység tagja. Erő, ész, kacérság és humor a fegyverük – és nem félnek használni.

A legendás tévésorozat és a Diaz-Barrymore-Liu trió nagy sikerű filmjei után itt az új generáció:
ismét három lenyűgöző női magánügynök küzd és nyomoz!

Hazai bemutató: 2019. november 28.


Jetikölyök (Abominable) - a magyar hangok

A Pearl Studio és a DreamWorks Animation közös produkciója nagyszabású, 3000 mérföldes utazásra viszi a közönséget Sanghaj utcáitól a lélegzetelállító havas himalájai tájakig. Amikor egy csintalan baráti társaság találkozik egy fiatal jetivel, kalandos felfedezőútra indulnak, hogy összehozzák a varázslatos teremtményt a családjával a föld legmagasabb pontján.
A rendező Jill Culton (Nagyon vadon) a társrendező Todd Wilderman (Trollok, Croodék), a producer Suzanne Buirgy (Kung Fu Panda 2, Végre otthon!) az executive produced Tim Johnson (Túl a sövényen, Végre otthon!, Z, a hangya). 


Dzsungeltúra (Jungle Cruise) - trailer + plakát

A Disneyland azonos nevű attrakcióján alapuló film főbb szereplői között megtalálható Dwayne Johnson, Emily Blunt, Paul Giamatti, Jesse Plemons, Jack Whitehall és Edgar Ramírez. A rendező Jaume Collet-Serra (Az árva, Non-stop, A zátony, Éjszakai hajsza).
Hazai bemutató: 2020. július 23.

update: A stúdió a koronavírus-járvány miatt 2021. júliusára halasztotta a bemutatót. jungle_cruise_maxresdefault.png


Előre (Onward) - trailer + plakát

Egy városi fantáziavilágban két tizenéves elf-fivér nem mindennapi küldetésre indul, hogy kiderítsék, maradt-e még némi varázslat a világban.

Hazai bemutató: 2020. március 5. onward_maxresdefault_2.png


Jégvarázs 2. (Frozen 2) - 3. magyar előzetes + plakát

Sötét titkokra derül fény a Jégvarázs folytatásában...
Hazai bemutató: 2019. november 21. jegvarazs2_720_3.png


Árva Brooklyn (Motherless Brooklyn) - magyar előzetes

Mit tehet egy brooklyni árva az ’50-es években, ha megölik a mentorát, az ócska magándetektívet, aki valaha befogadta, felnevelte és a munkatársául fogadta?
Természetesen a titokzatos elkövetők nyomába ered: és különös, veszélyes meg furcsa kalandjai közben észreveszi, hogy lassanként igazi kemény magándetektívvé válik.
Lionel Essrog (Edward Norton) felnő a feladathoz. Minden az ellen szól, hogy bármi is sikerüljön neki az életben, és mégis kiállja a próbát. Életben marad, miközben keresztülverekszi magát Brooklyn dzsungelén: a különféle maffiákon, kábítószerárusokon, titokzatos jazzklubokon, elegáns éttermeken és furcsa embereken. Olyan titkokat fedez fel, amelyeket addig senki nem tudott – és néha még azt is eléri, hogy végighallgassák, amit nagyon el akar mondani. Mert New York legfurcsább és legelszántabb magándetektívje ráadásul Tourette-szindrómás: megállíthatatlan beszédgörcsök gyötrik.

Különleges és szellemes thriller/noir egy olyan főhőssel, amilyen még biztos nem volt, nagyon sok nagyon nagy színész előadásában.

Tervezett hazai bemutató: 2019. november. törölve. motherless_brooklyn_1000.png


Drakulics elvtárs - 2. előzetes

Bodzsár Márk (Isteni műszak) új filmje 2019. október 31-től látható a mozikban. drakulicselvtars_maxresdefault.png


Bemutatkozik a Free Guy csapata

Köztük Ryan Reynolds (Deadpool) és Taika Waititi (a Thor: Ragnarök rendezője), akik most először dolgoznak együtt... free_guy_cast.png


Zombieland - A második lövés (Zombieland: Double Tap) - 2. magyar előzetes

A zombiapokalipszist is meg lehet szokni. A négy túlélő, Columbus, Tallahasse, Wichita és Little Rock számára is hétköznapivá váltak az élőhalottak támadásai, a harc és a vér. A Fehér Házból kiköltöznek Amerika középső vidékére: de hamarosan megbánják a döntésüket. Nemcsak túlélőkkel találkoznak, hanem a zombik új fajával is: szupererős és szuperfurcsa lényekkel…

Éppen tíz évvel ezelőtt mutatták be a Zombielandet. Azóta mind a négy főszereplőt jelölték Oscarra (Emma Stone meg is kapta a díjat), és újra mindannyian visszatérnek a kísérteties humorú, vagány és fantáziadús film folytatására.

Hazai bemutató: 2019. október 17. zombieland2_maxresdefault_2.png


süti beállítások módosítása