látogató számláló

Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) - "Végzet" tv spot

A film végső magyar előzetesét itt találod, az előző tv szpotot pedig itt. sw9_tv_spot_2_maxresdefault.png


Lelki ismeretek (Soul) - magyar előzetes + plakát

A Pixar új történetének főszereplője Joe Gardner, egy középiskolai zenetanár, akinek leghőbb vágya, hogy egyszer valódi jazz-zenész legyen, ám úgy érzi, ez soha nem fog összejönni. Ám amikor álma végre beteljesülni látszik, hirtelen egy fantáziavilágban találja magát, ahol rákényszerül, hogy egy 22 nevű lélek társaságában elgondolkozzon azon, valójában mi is az a lélek.
A Lelki ismeretek rendezője az Oscar-díjas Pete Docter (Szörny Rt., Fel!, Agymanók), társrendezője pedig Kemp Powers. A főszereplők eredeti hangját Jamie Foxx és Tina Fey szolgáltatja.

Hazai bemutató: 2020. június 18. 2020. november 26. 2021. június 3. soul_2020_1000_2.png


Jégvarázs 2. (Frozen 2) - a magyar hangok

Miért született Elza varázserővel? A válasz egyszerre szólítja el a lányt és jelent veszélyt királyságára. Annával, Kristoff-fal, Olaffal és Svennel együtt veszedelmekkel teli utazásra indul, hogy fényt derítsen a titokra. Legutóbb hatalma túl sok volt a világ számára, most azonban mindenki azt reméli, elegendő lesz.

Minden idők legsikeresebb animációs filmje, a több Oscar-díjat nyert Jégvarázs folytatása 2019. november 21-től a mozikban!


Bontonfilm: 2019. decemberi megjelenések

Íme a Bontonfilm decemberi DVD/BD kínálata.


Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) - plakát

Németországból érkezett a Star Wars: Skywalker kora legújabb plakátja. Aki esetleg az angol nyelvű karakterplakátokra is kíváncsi, itt megtalálja őket, itt pedig az új képsorokat is tartalmazó tv szpotot, valamint az új képeket a filmből.


Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) - karakterplakátok

Igen, egy újabb Star Wars: Skywalker kora témájú poszt!


Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) - tv spot + képek

A tegnap közzétett plakátot itt tekintheted meg, az Entertainment Weekly kapcsolódó címlapjait itt, a film végső magyar előzetesét pedig itt. (29 nap múlva premier!) sw9_tv_spot_maxresdefault.png


Az ír (The Irishman) - végső előzetes

Robert De Niro, Al Pacino és Joe Pesci a főszereplői Martin Scorsese AZ ÍR című filmjének. A gengsztereposz a háború utáni Amerika szervezett bűnözését mutatja be Frank Sheeran, egy második világháborús veterán, és a XX. század leghírhedtebb alakjainak dolgozó simlis és bérgyilkos szemén át. Az évtizedeket átölelő történet az amerikai történelem egyik legnagyobb megoldatlan rejtélyének, a legendás szakszervezeti vezető, Jimmi Hoffa eltűnésének krónikája, monumentális utazás a szervezett bűnözés rejtélyeinek, belső viszályainak és a nagypolitikához fűződő kapcsolatainak rejtett bugyrain át.

Az ír november 21-től látható a kiválasztott hazai mozikban, november 27-től pedig elérhető a Netflixen.


Macskák (Cats) - 2. trailer

A MACSKÁK meglepő és szenzációs filmes adaptációja Andrew Lloyd Webber közkedvelt musical-sikerének, és T.S. Eliot verseinek a Macskák könyvéből. Az Oscar-díjas rendező, Tom Hooper (A király beszéde, Nyomorultak, A dán lány) lenyűgöző új technológia segítségével alakítja át előadóit, akik az úttörő Wayne McGregor koreográfiáit táncolják el. A történetet Hooper és Lee Hall (Billy Elliot, Hadak útján) adaptálta a mozivászonra.
A West End és a Broadway történetének egyik legrégebben futó előadása, a Macskák világpremierje 1981-ben volt a New London Theatre-ben, ahol rekordot állított be, mivel 21 éven keresztül futott, csaknem 9000 előadásban. A T.S. Eliot Macskák könyve című műve alapján készült forradalmi produkció megnyerte a legjobb musicalnek járó Olivier és Evening Standard díjat. 1983-ban a broadwayi előadás hét Tony-díjat kapott, köztük a legjobb musicalnek járót, és 18 éven át volt műsoron, ami különleges ritkaságnak számít.

Hazai bemutató: 2019. december 26. cats_maxresdefault_2.png


Star Wars: Skywalker kora (Star Wars: The Rise of Skywalker) - plakát

A film végső magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg, az új Entertainment Weekly címlapokért pedig kattints ide. (Egyébként 30 nap múlva itt a hazai premier!)


Star Wars - EW címlapok

30 nap múlva itt a Star Wars: Skywlaker kora hazai premierje! Ennek örömére nézzetek meg három új Entertainment Weekly címlapot, valamint az új posztert, vagy ha még nem láttátok, akkor a film végső magyar előzetesét.


Pro Video: 2019. decemberi megjelenések

Íme a Pro Video/Cinemix decemberi DVD/BD kínálata. (És a novemberi kiegészítések.)


süti beállítások módosítása