látogató számláló

Játék: nyerj családi belépőt a "Trollok a világ körül" című film vetítésére!

Minden csupa csillám és boldogság Trollvárosban, amíg Pipacs királynő és Ágas meglepő felfedezést nem tesznek – vannak más troll világok is az övéken túl, és mindegyikben más zenei irányzat az úr. Amikor egy titokzatos fenyegetés az ország összes trollját veszélybe sodorja, Pipacs, Ágas, és a barátok bandája nekivág a nagyszabású expedíciónak az ismeretlen tájakon át, hogy végrehajtsák a lehetetlent, és harmóniát hozzanak létre a különféle trollok között, hogy együtt nézhessenek szembe a végzettel.
A nagysikerű animációs film várva várt folytatása összehozza a különféle zenei műfajokat, a poptól a countryn át a hip-hopig; a kemény rocktól a funkon át a K-popig, az elektronikus tánczenéről nem is beszélve!

A Trollok a világ körül című filmre most két darab, négy fő részére szóló családi belépőt sorsolunk ki a UIP-Duna Film jóvoltából. Részletek a folytatásban.

Nyerj négy fő részére szóló családi belépőt a Trollok a világ körül c. filmre! A kuponok a kijelölt budapesti moziban a film bármelyik vetítésére felhasználhatók.
Ahhoz, hogy részt vegyél a játékban, lájkold Facebook oldalunkat, oszd meg ezt a blogbejegyzést a saját üzenőfaladon a #nyereményjáték hashtaggel, valamint küldd el e-mailben (teljes neveddel együtt) a dvdnews@indamail.hu címre, hogy "Nyerni szeretnék!". A levél tárgya "Pipacs" legyen (idézőjel nélkül).

A leveleket november 2-án 23:59-ig várjuk, és amint lehet, e-mailben értesítjük a nyerteseket. (Ha megtörtént a nyertesek értesítése, azt itt és/vagy a Facebook oldalunkon jelezni fogjuk.)
Figyelem! Csak pontos névvel és tárggyal ellátott leveleket fogadunk el. Egy játékos csak egy e-mail címről játszhat. A jelentkezést kizárólag e-mailben fogadjuk el.
Sok szerencsét mindenkinek!

update: A nyertesek értesítése megtörtént.


süti beállítások módosítása