látogató számláló

Free Guy - magyar előzetes + plakát

A Twentieth Century Fox nagyszabású kaland-vígjátékában egy banki alkalmazott rádöbben, hogy valójában háttérszereplő egy nyílt világú videojátékban. Úgy dönt, kezébe veszi az irányítást és ő maga lesz saját története főhőse – ő lesz az a fickó, aki e korlátokat nem ismerő terepen kiigazodva megmenti a világot, de a maga módján… amíg még nem késő.

Hazai bemutató: 2020. július 2. 2020. december 10. 2021. free_guy_720.png


Ragadozó madarak (Birds of Prey) - 2. trailer + plakátok

Harley Quinn (Margot Robbie) sosem volt jó kislány. Sem normális. De amióta Gotham legizgalmasabb nője szakított Jokerrel, megváltozott benne valami.
Feladja addigi magányát, és három nem kevésbé életveszélyes barátnőjével, Fekete Kanárival, Vadásznővel és Renee Montoyával indul újabb kalandokra. És amikor egy gonosz maffiavezér elrabol egy fiatal lányt, úgy dönt, társnőivel együtt kipróbálja, milyen érzés, ha egyszer a jó oldalon harcol.
Hát, furcsa. Lehet, hogy nem is bírja így sokáig.

A gyönyörű Margot Robbie egymástól egészen különböző szerepkörökben bizonyította már, milyen nagyszerű színésznő, de a legnagyobb dobása Az Öngyilkos Osztag-hoz kötődik.
A megzabolázhatatlan, gátlástalan, vad és szexi képregényfigura, Joker menyasszonya, Harley Quinn most igazi főszereplőként tér vissza.

Hazai bemutató: 2020. február 6. birds_of_prey_720.png


Tenet - magyar előzetes + plakát

A legsikeresebb Batman-trilógia és az Eredet rendezője, Christopher Nolan ismét különlegesen egyedi, izgalmas és meghökkentő fordulatokban gazdag thrillert rendezett, amelyen egy angol kémnek kellene megmentenie a Földet a rá leselkedő és pusztulással fenyegető katasztrófától. Ám a szuperügynöknek nemcsak az idegen hatalmak embereivel, hanem a legnagyobb ellenséggel, az Idővel is meg kell küzdenie.

A főszerepet játszó John David Washington mellett fontos feladatot kapott a filmben Robert Pattinson, Kenneth Branagh, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Debicki, Clémence Poésy és a Christopher Nolan filmjeiből (is) kihagyhatatlan Michael Caine is.

Tervezett hazai bemutató: 2020. július 16. 2020. július 30. 2020. augusztus 13. 2020. augusztus 26. tenet_720.png


Hang nélkül 2 (A Quiet Place Part II) - magyar előzetes + plakát

Az otthonukban történt halálos eseményeket követően az Abbott családnak a külvilág borzalmaival kell szembesülnie, miközben tovább küzdenek a túlélésért – a legnagyobb csendben. Miután arra kényszerülnek, hogy nekivágjanak az ismeretlennek, gyorsan ráeszmélnek, hogy nem csak a hangra vadászó szörnyek jelentenek fenyegetést a homokösvényen túl...

Hazai bemutató: 2020. március 19. 2020. szeptember 3. 2021. április 22. hang_nelkul_2_maxresdefault.png


Mulan (2020) - 2. magyar előzetes

Az elismert rendező, Niki Caro kelti most életre Kína legendás harcosának történetét a Disney MULAN című filmjében. A rettenthetetlen fiatal lány mindent kockára tesz a családjáért és hazájáért, így válik belőle az egyik legnagyobb harcos, aki valaha született Kínában.

Tervezett hazai bemutató: 2020. március 26. 2020. július 23. 2020. augusztus 20. 2020. szeptember 10.  mulan_2020_720_2.png


Az új mutánsok (The New Mutants) - 2. trailer

A hányatott sorsú* X-Men horror/thriller jelenlegi hazai bemutatója: 2020. április 2. 2020. augusztus 27. 2020. szeptember 3. Az alkotók szerint a film eredeti vágása kerül majd a mozikba. new_mutants_maxresdefault.png


süti beállítások módosítása