látogató számláló

Wonder Woman 1984 - plakát + magyar plakát + mozgó plakát

A film magyar előzetesét ide kattintva tekinthetitek meg. Tervezett hazai bemutató: 2020. június 4. 2020. augusztus 13. 2020. október 1. 2020. december 24. ww84_1000_3.png


Lelki ismeretek (Soul) - trailer + plakátok

Tűnődtél már azon, honnan erednek a szenvedélyeid, az álmaid, az érdeklődéseid? Mitől vagy te… TE? 2020-ban a Pixar Animation Studios New York City utcáiról egy különleges, kozmikus világba repít, hogy megismerd a válaszokat a legnagyobb kérdésekre.

Hazai bemutató: 2020. június 18. 2020. november 26. 2020. december 25. soul_2020_1000_3.png


Dzsungeltúra (Jungle Cruise) - 2. trailer + plakátok

A DZSUNGELTÚRA egy izgalmas kalandfilm, melyben Dwayne Johnson a folyami hajóskapitányt, Frank Wolffot alakítja, Emily Blunt pedig Dr. Lily Houghton szerepében látható.

A Disney filmje 2020 nyarán a mozikban!

További szereplők: Paul Giamatti, Jesse Plemons, Jack Whitehall és Edgar Ramírez. A rendező Jaume Collet-Serra (Éjszakai hajsza, Non-stop, A zátony). A korábbi előzetes magyar változata ide kattintva tekinthető meg.
Hazai bemutató: 2020. július 23.

update: A stúdió a koronavírus-járvány miatt 2021. júliusára halasztotta a bemutatót. jungle_cruise_maxresdefault_2.png


Pesti balhé - plakát

A film előzetese ide kattintva tekinthető meg.

pesti_balhe_hun_p2_jul30.png


Bloodshot - a magyar hangok

Mi haszna a halott gengszternek? Többnyire semmi. Ray Garrison (Vin Diesel) azonban kap egy második esélyt. Egy orvosi kísérlet keretében nanorobotokat fecskendeznek a vérébe, ezzel pedig nemcsak feltámasztják, hanem szuperképességekkel látják el: és az így teremtett félig ember/félig legyőzhetetlen szuperhőst egy olyan akcióban vetik be, amelyet ember biztosan nem élne túl.
A kísérlet mégsem sikerül.
Bloodshotnak megvannak a maga céljai...

Vin Diesel az ideális választás az új szuperhősfigurához: az év egyik legjobban várt képregényhőse elképesztő, látványos akciójelenetekkel és humorral érkezik. És persze: mindenkit legyőz.


Emma - a magyar hangok

Jane Austen imádott, örökérvényű komédiája arról, hogy találd meg a párod, és hogyan érdemeld ki a boldogságot, most új köntösbe bújik ebben a szikrázóan élvezetes adaptációban.
A csinos, okos és gazdag Emma Woodhouse riválisok nélküli fáradhatatlan méhkirálynő az ő álmos kis városában. A társadalmi osztályok nyűgeinek és a felnőtté válás kínjainak eme sziporkázó szatírájában Emma össze nem illő párok és romantikus botlások közt manőverezve találja meg a szerelmet, amely végig ott volt az orra előtt.


Fekete Özvegy (Black Widow) - trailer + plakát

A Marvel Studios akciódús kém-thrillerében, a FEKETE ÖZVEGY-ben Natasha Romanoff kénytelen lesz szembenézni múltja sötét epizódjaival, amikor egy veszedelmes összeesküvés hozzá is elér. Nyomában egy életére törő, kérlelhetetlen erővel, Natasha számot kell vessen kémes múltjával és családi kötelékeivel, amiket már jóval azelőtt felbontott, hogy Bosszúálló lett.

A Marvel mozis univerzumának negyedik fázisát elindító FEKETE ÖZVEGY 2020. április 30-tól a mozikban!

update (2020. 04. 06.): A hazai bemutató új dátuma: 2020. november 5.
update (2020. 09. 24): A hazai bemutató új dátuma: 2021. május 6.

A legutóbbi magyar előzetesek itt és itt tekinthetők meg. blackwidow_maxresdefault_4.png


süti beállítások módosítása