látogató számláló

Kampókéz (Candyman) - magyar előzetes

2021-ben az Oscar-díjas Jordan Peele felfrissíti a vérfagyasztó városi legendát Kampókézről. A feltörekvő filmes, Nia DaCosta rendezte a kultikus horror új, mai környezetbe helyezett változatát.

A helyiek körében köztudott, hogy Chicago Cabrini Green nevű környékének lakóházait egy rémtörténetekből ismert, kampókezű természetfeletti gyilkos tartotta rettegésben, akit kellő bátorsággal megidézhetett az, aki ötször kimondta a nevét a tükör előtt. Napjainkban, tíz évvel azután, hogy a Cabrini utolsó eredeti épületét is lebontották és a felértékelődött területet az ezredforduló után született generáció népesítette be, Anthony McCoy vizuális művész és barátnője, a galériavezető Brianna Cartwright beköltöznek egy ottani luxuslakásba.

Anthony festői karrierje éppen hullámvölgyhöz ér, amikor találkozik egy régi lakossal, akitől megismeri Kampókéz valódi, szörnyűséges történetét. Hogy megőrizze pozícióját a chicagói művészeti világban, Anthony elhivatottan kutatni kezdi a kísérteties részleteket, amik friss ihletet adhatnának műveihez. Nem sejti, hogy eközben olyan múltra nyit ajtót, ami kikezdi elméje épségét és iszonyatos erőszakhullámot enged szabadjára.

Tervezett hazai bemutató: 2020. szeptember 24. 2020. október 15. 2021. augusztus 26.candyman_2020_1000_2.png


Tenet - plakátok

A film magyar előzetesei itt és itt tekinthetők meg. Tervezett hazai bemutató: 2020. augusztus 12. 2020. augusztus 26.

update: A bejegyzés frissítve a poszterek magyar változatával. tenet_1000_6.png


Staten Island királya (The King of Staten Island) - magyar előzetes + plakát

Az Egyesült Államokban a vírusjárvány miatt a VOD-szolgáltatók kínálatában mutatkozott be Judd Apatow (A 40 éves szűz, Felkoppintva, 40 és annyi) új filmje, a hazai forgalmazó viszont előbb a mozikba hozza el azt.
A tervek szerint 2020. augusztus 6-tól lesz látható a filmszínházakban a Staten Island királya c. vígjáték. king_of_staten_island_1000.png

Scott kissé lelassult a fejlődésben, amióta tűzoltó apja 7 éves korában meghalt. Most a húszas évei közepén jár, sokra nem vitte, álmát, hogy tetoválóművész lesz, nincs sok esélye valóra váltani. Miközben ambiciózus húga főiskolára megy, Scott még a folyton kimerült sürgősségi nővér anyjával él, napjait füvezéssel, bandázással tölti, és titokban összejön gyerekkori barátjával.
Ám amikor az anyja randizni kezd egy nagypofájú tűzoltóval, olyan események láncolata indul be, melyek arra kényszerítik Scottot, hogy megküzdjön a gyászával, és megtegye első bizonytalan lépteit előrefelé az életben...
Judd Apatow (A 40 éves szűz, 40 és annyi, Kész katasztrófa) új vígjátékának főszereplője az SNL új komikus csillaga, Pete Davidson.


Kritika: Ava

A nő a fegyver mögött.

Lassan, de biztosan újranyitnak a hazai mozik, és ahogy egyre jobban telik az idő, a filmszínházak műsorába újdonságok is felkerülnek. Ezek között van a mostani írás alanya is: Ava.


Kampókéz (Candyman) - kedvcsináló

A korábbi előzetes itt tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2020. szeptember 24. 2020. október 15. 2021. augusztus 26. candyman_maxresdefault_2.png


Ava - magyar előzetes + plakát

Miután egy kiemelkedő jelentőségű merénylet balul sül el, Ava, a világklasszis bérgyilkos hazatér, hogy megpróbálja helyrehozni a kapcsolatot a családjával. Szerencsétlenségére azonban a szervezet feje őt tűzte ki következő célpontul, hogy még véletlenül se vezethessenek hozzá a szálak.

Kritikánk a filmről itt olvasható. Hazai bemutató: 2020. július 2. ava_1000.png


Lelki ismeretek (Soul) - kedvcsináló

Tűnődtél már azon, honnan erednek a szenvedélyeid, az álmaid, az érdeklődéseid? Mitől vagy te… TE? 2020-ban a Pixar Animation Studios New York City utcáiról egy különleges, kozmikus világba repít, hogy megismerd a válaszokat a legnagyobb kérdésekre.

További előzetesek itt és itt. Tervezett hazai bemutató: 2020. november 26. 2020. december 25. soul_maxresdefault_3.png


süti beállítások módosítása