látogató számláló

Croodék: Egy új kor (The Croods: A New Age) - plakát

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. Tervezett hazai bemutató: 2020. december 3. 2021. február 18. 2021. március 25.  croods2_1000_3.png


Lelki ismeretek (Soul) - plakátok

A Lelki ismeretek a tervek szerint 2020. december 25-től lesz látható a hazai mozikban. A legújabb előzetes itt tekinthető meg. soul_2020_pic01.png


Once Upon a Snowman - trailer

Az Olaf karácsonyi kalandja című, a mozikban a Coco előtt vetített Jégvarázs-rövidfilm akkora siker volt, hogy a Disney levette a film elől, ugyanis nem sok ember akadt, aki a Coco előtt végig akarta nézni Olaf 21 perces karácsonyi kalandját.
A legújabb rövidfilm, amely azt mutatja be, hogy mi történt Olaffal az életre keltése után, már a Disney+-on debütál, mégpedig öt nap múlva, 2020. október 23-án. once_upon_a_snowman_maxresdefault.png


Lelki ismeretek (Soul) - 2. trailer

Tűnődtél már azon, honnan erednek a szenvedélyeid, az álmaid, az érdeklődéseid? Mitől vagy te… TE? 2020-ban a Pixar Animation Studios New York City utcáiról egy különleges, kozmikus világba repít, hogy megismerd a válaszokat a legnagyobb kérdésekre.

Tervezett hazai mozibemutató: 2020. december 25. soul_maxresdefault.png


Monster Hunter - Szörnybirodalom (Monster Hunter) - trailer + nemzetközi trailer + plakátok

Artemis hadnagy (Milla Jovovich) és emberei egy távoli bolygóra kerülnek – és az új világ régi lakói nem fogadják őket szeretettel. A hatalmas, elképesztő erejű, meghökkentő harci technikákkal felszerelt szörnyek kérdés nélkül, azonnal végezni akarnak látszólag védtelen ellenfeleikkel.
Ám az emberek kis csapata nem adja fel könnyen. Életben akarnak maradni, bármi áron. És minél többen halnak meg közülük, annál elszántabban harcolnak tovább a kiismerhetetlen terepen. Egyetlen céljuk maradt: a túlélés.

A Kaptár-filmek rendezője és főszereplője ismét egy videójáték alapján készített filmet. Az elsöprő sikerű, világszerte több mint 55 millió példányban eladott játék filmváltozatában a szörnyek legalább olyan fontos szereplők, mint az ellenük induló kalandorok.

Tervezett hazai bemutató: 2020. december 3. monster_hunter_maxresdefault.png


MCU: Megvalósulni látszik a rajongók egyik régi vágya...

A FandomWire azt állítja egy Sony-s forrásukra hivatkozva, hogy Tobey Maguire-nek és Andrew Garfieldnak már aláírt szerződése van az MCU-s Pókember 3-ra. És nem csak cameózni fognak, hanem Tom Holland Peter Parkerével együtt küzdenek majd meg a gonosztevőkkel.


Fuss (Run) - magyar előzetes + plakátok

Úgy tartják, az anyai szeretet elől nincs menekvés… Chloe (Kiera Allen) számára ez azonban semmi jót nem jelent. Anyjával (Sarah Paulson) való kapcsolatában van valami természetellenes, még inkább baljós. Diane a lányát teljes elszigeteltségben neveli, születése óta minden mozdulatát felügyeli. És vannak titkok, amiket Chloe csak most kezd el felfedezni.
Amikor anyu kissé túl közel kerül, FUSS!

Tervezett hazai bemutató: 2020. november 20. run_1000.png


The Mandalorian - 2. évad - tv spotok + karakterplakátok

Premier: 2020. október 30. mandalorian_s2_maxresdefault_2.png


Bűvölet - Az örökség (The Craft: Legacy) - magyar előzetes + plakát

Hannah világa felfordul.
Az anyja férjhez megy, és ők beköltöznek az új apuka hatalmas házába, három fia mellé. Az új suliban mindenki bunkó. Csak három fura csaj fogadja be Hannah-t: szükségük van ugyanis egy negyedikre boszorkányos, a túlvilágot megidéző játékukhoz.
Csak azt nem tudják, hogy Hannah különleges képességekkel rendelkezik, és amikor vele egészül ki a rituális kör, csakugyan megtörténik a csoda – de gonosz erők szabadulnak el tőle.
És egyre furcsább dolgok történnek a gimiben, meg otthon – ahol szintén fény derül néhány sötét titokra...
A gonosz mindenütt ott volt, és most a lányoknak kell szembenézniük vele.

A Blumhouse az elmúlt évtized legmenőbb horrorjait, az Insidious-, A bűn éjszakája-, a Parajelenségek-, a Halloween-sorozatot, a Széttörve és a Boldog halálnapot című filmet gyártotta. Ezúttal azonban újra hangolta a műfajt: most négy csaj a történet főhőse, és a misztikus események az ő középsulis világukban jelennek meg.

Tervezett hazai bemutató: 2020. október 29. the_craft_legacy_maxresdefault.png


süti beállítások módosítása