látogató számláló

Godzilla vs. Kong - trailer

2021. március 26-án debütál a mozikban – már ahol nyitva vannak – és az HBO Max kínálatában a Legendary Pictures Szörnyverzumának negyedik – és állítólag legkisebb költségvetésű darabja –, a Godzilla vs. Kong.
A szereplők között megtalálható Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Eiza González, Julian Dennison, Kyle Chandler és Demián Bichir. godzilla_vs_kong_maxresdefault.png


A nomádok földje (Nomadland) - IMAX plakát

A film magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. nomadland_1000_2.png

nomadland_p4.png


Godzilla vs. Kong - kedvcsinálók + plakát

A Godzilla vs. Kong a tervek szerint 2021. március 26-án egyszerre debütál a mozikban és az HBO Max kínálatában. Egy kis részletet már mutattak a filmből ebben a videóban, de most itt van három rövid ízelítő, és a trailerre is csak holnapig kell várni. godzilla_vs_kong_480.png


A nomádok földje (Nomadland) - magyar előzetes

Az egyetlen cég által ellátott nevadai kisváros gazdasági összeomlását követően Fern (Frances McDormand) mindent bepakol furgonjába és elindul, hogy modern nomádként a hagyományos társadalmon kívüli életet folytasson. Chloé Zhao rendező harmadik játékfilmje, A NOMÁDOK FÖLDJE valódi nomádokat (Linda May, Swankie és Bob Wells) vonultat fel Fern társaiként, amint Amerika nyugati felének végtelen vidékeit rója.

A film számos más kitüntetés mellett elnyerte a legjobb filmnek járó Oscar-díjat, továbbá díjat nyert a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon és a Velencei Filmfesztiválon is.

Tervezett hazai bemutató: 2021. február 25. 2021. március 25. 2021. június 3. nomadland_720_4.png


Minyonok: Gru színre lép (Minions: The Rise of Gru) - a magyar hangok

Idén nyáron jön a világ legsikeresebb animációs sorozatának legújabb filmje, a MINYONOK: GRU SZÍNRE LÉP, melyből kiderül, hogyan vált valóra egy 12 éves fiú álma, hogy ő legyen a világ legnagyobb szupergonosza.
A borzas hajú, trapézgatyás Gru kertvárosi kamasz a 70-es években. Az Álnok Hatos nevű szupergonosz szupercsoport rajongójaként tervet kovácsol, hogy elég gonosz legyen ahhoz, hogy beállhasson közéjük. Szerencsére segítsége is akad az állandóan galibát okozó hűséges minyonok személyében.
Amikor az Álnok Hatos elkergeti a főnöküket, a legendás harcost, Willám Kezet, Gru jelentkezik tagnak. A dolog nem megy jól, és még rosszabbra fordul, amikor Gru túljár az eszükön, és hirtelen azon kapja magát, hogy ő lett a csúcsgonoszok halálos ellensége. Menekülés közben Gru váratlan forrásból kér segítséget: magától Willám Kéztől, és rájön, hogy olykor még a rosszfiúknak is elkél egy kis baráti segítség...


süti beállítások módosítása