látogató számláló

Godzilla Kong ellen (Godzilla vs. Kong) - plakát

A Godzilla Kong ellen magyar előzetese ide kattintva tekinthető meg. godzilla_vs_kong_pic02.png


A halottak hadserege (Army of the Dead) - szinkronizált teaser + plakát

Zack Snyder bő két hónap alatt két filmet is bemutat két különböző streaming-platformon. (A másik film előzetesét itt találod.) army_of_the_dead_720.png

Egy zombijárvány után Las Vegasban zsoldosok egy csoportja mindent kockára tesz, amikor bemerészkednek a karanténzónába, hogy végrehajtsák a valaha volt legmerészebb rablást.

A főbb szerepekben Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada, Raúl Castillo, Michael Cassidy és Garret Dillahunt látható.

Zack Snyder filmje. Kizárólag a Netflix műsorán május 21-től.

(Ha nem működik a lejátszás, próbálkozz itt.)


Luca - teaser trailer + plakát

A Pixar legújabb filmje az olasz Riviérán játszódik, és két nem hétköznapi srác barátságát mutatja be. A hazai premier jelen pillanatban 2021. június 17-re van kitűzve. luca_maxresdefault.png


Videó: Leleplezték a következő Pókember-film címét

Nem, nem "Work from Home", és nem is "Homeless". Tervezett bemutató: 2021. december 17. spiderman3_title_reveal_maxresdefault.png


GHE: 2021. márciusi megjelenések

Íme a Gamma Home Entertainment márciusi DVD/BD kínálata.


Godzilla Kong ellen (Godzilla vs. Kong) - plakát

A film magyar előzetese itt tekinthető meg. godzilla_vs_kong_pic01.png


Wonder Woman 1984 - a magyar hangok

Hidegháború. Az ezerkilencázhetvenes-nyolcvanas évekbeli Európában, a közelinek látszó atomháború árnyékában igazán szükség volt hősökre. A csodálatos Wonder Woman (Gal Gadot) sem maradhat tétlen: kémnek szegődik, és azt a feladatot kapja, hogy levadássza a Szovjetunió legkegyetlenebb, legveszélyesebb ügynökét.
Még nem is sejti, hogy a másik oldal is toborzott néhány szuperhőst: és nem az evilági rosszal kell megküzdenie, hanem szuperképességeit szuperképességek ellen kell bevetnie.

Az elsöprő sikerű Wonder Woman után a folytatásban az első film stábja segítségével ismét egy csodálatos, erős női figura száll harcba – a közelmúlt Európájában és Amerikájában.


süti beállítások módosítása