látogató számláló

Cobra Kai: 5. évad - dátumbeharangozó

A Valley-torna lesújtó eredményei után Terry Silver kiterjeszti a Cobra Kai birodalmat, és megpróbálja „nincs kegyelem” stílusú karatéját a városban egyedülivé tenni. Mivel Kreese börtönben van és Johnny Lawrence a karate helyett figyelmét az általa okozott kár helyreállítására fordítja, Daniel LaRusso kénytelen egy régi baráttól segítséget kérni. A Cobra Kai 5. évada szeptember 9-től látható kizárólag a Netflix műsorán. cobra_kai_s5_maxresdefault.png


Lightyear - nemzetközi trailer + plakátok

Ebben a tudományos-fantasztikus kalandfilmben, ami egyúttal a játékfigurát ihlető hős, Buzz Lightyear meghatározó eredettörténete, az űrhajós intergalaktikus kalandra indul egy csapat becsvágyó újonccal, no meg robottársával, Soxszal az oldalán.

A Toy Story-filmeket is készítő Pixar új alkotása 2022 júniusától a mozikban!

Hazai bemutató: 2022. június 16. lightyear_maxresdefault_3.png


Doctor Strange az őrület multiverzumában (Doctor Strange in the Multiverse of Madness) - a magyar hangok

A Marvel Studios új filmje, a DOCTOR STRANGE AZ ŐRÜLET MULTIVERZUMÁBAN feltárja az MCU multiverzumának kapuját, és messzebbre merészkedik, mint eddig bármikor. Doctor Strange az ismeretlen felé veszi az irányt, és néhány új és régi misztikus szövetségessel az oldalán átszeli a multiverzum észbontó és veszedelmes alternatív valóságait, hogy megütközhessen egy rejtélyes új ellenséggel.


Obi-Wan Kenobi - trailer + plakát

May the 4th Be With You.

Premier: 2022. május 27. obi-wan_kenobi_maxresdefault_2.png


Thor: Szerelem és mennydörgés (Thor: Love and Thunder) - magyar előzetes + plakátok

A Marvel Studios új filmjében, a THOR: SZERELEM ÉS MENNYDÖRGÉS-ben a mennydörgés istene az eddigiekhez nem fogható utazásra indul: a belső békét kutatja. A szuperhősködéstől való visszavonulása azonban rövidre sikerül, mivel a galaktikus gyilkos, Gorr, az Istenölő az istenek kiirtását tűzi ki céljául. A reá váró küzdelemhez Thor segítségül hívja Valkűr királyt, Korgot és volt barátnőjét, Jane Fostert, aki – Thor legnagyobb meglepetésére – képes használni a mágikus pörölyt, Mjölnirt. Ők együtt embert- és istent próbáló kozmikus kalandra indulnak, hogy kiderítsék az Istenölő bosszújának rejtélyes okát, s megállítsák, amíg még nem késő.

Tervezett hazai bemutató: 2022. július 7. thor_4_1000.png


süti beállítások módosítása