látogató számláló

Nem (Nope) - 2. magyar előzetes + mozgó plakátok

"Hogy hívjuk a rossz csodát?"
Az Oscar-díjas Jordan Peele szétszedte és újraértelmezte a modern horrort a Tűnj el! és a Mi című filmjeivel. Most a nyári mozi fogalmát gondolta újra az új pop-rémálommal, a NEM nagyívű horrorjával.
A főszereplő újfent Daniel Kaluuya (Tűnj el!, Judás és a Fekete Messiás), hozzá csatlakozik Keke Palmer (A Wall Street pillangói, Alice) és az Oscar-jelölt Steven Yeun (Minari, Okja), akik annak a kaliforniai szurdoknak a lakói, amely tanúja egy hátborzongató felfedezésnek.

Tervezett hazai bemutató: 2022. augusztus 18. nope_1000_2.png


Jurassic World: Világuralom (Jurassic World: Dominion) - a magyar hangok

A Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow új filmje, a Világuralom négy évvel azután játszódik, hogy a Nublar-sziget elpusztult. A dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek – és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk.
Idén nyáron tanúi lehetünk az eddig 5 milliárd dollárt hozó Jurassic-korszak nagyszabású lezárásának, melyben a két generáció most először egyesül. Chris Pratthez és Bryce Dallas Howardhoz csatlakozik az Oscar-díjas Laura Dern, Jeff Goldblum és Sam Neill a Jurassic World: Világuralomban, ebben a merész, időszerű és lélegzetelállító kalandban, mely felöleli az egész világot, eddig sosem látott dinoszauruszokkal, nyaktörő akciókkal, és elképesztő, új vizuális effektekkel.


Préda (Prey) - trailer + plakát

Premier 2022. augusztus 5-én a Disney+ kínálatában. prey_maxresdefault_2.png


A gyilkos járat (Bullet Train) - 2. trailer + plakát

Aki egyszer a bűn útjára lép, az nem szállhat ki többet. Ladybug (Brad Pitt) megpróbálta letenni a fegyvert, és nem sikerült. Újabb megbízást kap titokzatos főnökétől (Sandra Bullock), és újra munkába kell állnia. Ezúttal egy aktatáskát kell megszereznie bármi áron. Mindegy hányan halnak meg érte.
A táska az óránként több száz kilométeres sebességgel haladó japán szupervonaton utazik. Ladybug felszáll, egyszerű, tiszta munkára számít, és rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Mert a vonaton vannak még néhányan, akik a) a táskával b) vele c) valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek és rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. És nincs kiszállás. Mert a vonat száguld tovább.

A Deadpool 2. rendezőjének japánban játszódó akcióvígjátéka elképesztő tempót diktál, nagyon gátlástalan, nagyon vicces, és csupa zseniális színész őrültködik benne.

Tervezett hazai bemutató: 2022. augusztus 4. bullet_train_maxresdefault.png


Az éjféli klub (The Midnight Club) - magyar előzetes

Mike Flanagan (A Hill-ház szelleme, Álom doktor, Mise éjfélkor) egyik új sorozata.

Az előttünk jövőknek.
Az utánunk lévőknek.
Nekünk most.
És azoknak, akik odaát vannak.
Látott vagy láthatatlan.
Itt, de nem itt.

Egy titokzatos történelemmel rendelkező udvarházban az éjféli klub 8 tagja minden este találkozik éjfélkor, hogy ijesztő történeteket meséljenek egymásnak – és hogy a túlvilágról keressenek természetfeletti jeleket. A sorozat Christopher Pike közkedvelt könyvsorozata alapján készült, amelyet a Hill-ház szelleme alkotói keltettek életre. midnight_club_maxresdefault.png


Videó: Lehull a lepel Wednesday Addamsről

Tim Burton képzelete kel életre a WEDNESDAY című fordulatos, új sorozatban, amely hamarosan érkezik a Netflix műsorára. A WEDNESDAY címszerepében Jenna Ortega látható, az egyéb szerepekben pedig feltűnik Catherine Zeta-Jones, Luis Guzman, Gwendoline Christie és Christina Ricci. A természetfeletti elemekkel megtűzdelt, rejtélyes sorozat Wednesday Addams Nevermore Akadémián eltöltött éveit mutatja be. Csitt-csatt. wednesday_maxresdefault.png


Fura világ (Strange World) - teaser trailer + plakát

Tervezett hazai bemutató: 2022. november 24. strange_world_1000.png


süti beállítások módosítása