látogató számláló

Nincs baj, drágám (Don't Worry Darling) - magyar előzetes + mozgó plakát

Nincs baj, drágámOlivia Wilde rendezésében, Florence Pugh, Harry Styles, Gemma Chan és Chris Pine főszereplésével szeptembertől a mozikban! dont_worry_darling_720.png

Tervezett hazai bemutató: 2022. szeptember 22.


Nyugati nyaralás - teaser

Magyarország a '80-as évek derekán. Maurer Gyuri ügyes, veszprémi autószerelő, aki mindent meg tud oldani – még a pártvezetők Ladáit is ő szereli. Családja a riviéra lázában ég, már épp indulnának nyaralni, ám a négy útlevél helyett csak három érkezik meg. Gyuri hirtelen megvilágosodik: kölcsönveszik egy disszidens magyar nála hagyott autócsodáját. A német verdával és papírokkal a nyugatra igyekvő magyarok helyett nyugatról érkező turisták lesznek, akik a legnagyobb luxust élvezhetik a Balatonnál. Nem is sejtik, hogy a "kölcsönvett" autóval egyenesen a hidegháborúba hajtanak bele... nyugati_nyaralas_720.png

A Nagykarácsony alkotóinak új vígjátéka szeptember 15-től a mozikban!


Fura világ (Strange World) - magyar előzetes

A Walt Disney Animation Studios vadonatúj akció-kalandfilmje egy feltérképezetlen és veszedelmekkel teli földre kalauzol el, ahol fantasztikus lények várják a legendás Clade felfedezőcsaládot. A köztük dúló ellentétek azonban veszélyeztetik legújabb és eddigi legfontosabb küldetésüket...

Tervezett hazai bemutató: 2022. november 24. strange_world_720_2.png


A gyilkos járat (Bullet Train) - 2. magyar előzetes + plakát

Aki egyszer a bűn útjára lép, az nem szállhat ki többet. Ladybug (BradPitt) megpróbálta letenni a fegyvert, és nem sikerült. Újabb megbízást kap titokzatos főnökétől (Sandra Bullock), és újra munkába kell állnia. Ezúttal egy aktatáskát kell megszereznie bármi áron. Mindegy hányan halnak meg érte.
A táska az óránként több száz kilométeres sebességgel haladó japán szupervonaton utazik. Ladybug felszáll, egyszerű, tiszta munkára számít, és rájön, mennyire kellemetlen, ha nincs kiszállás. Mert a vonaton vannak még néhányan, akik a) a táskával b) vele c) valami egészen mással akarnak valamit, ami őrült, kiszámíthatatlan és kegyetlen. Bérgyilkosok, bosszúállók, simlisek és rablók küzdenek egymással először óvatosan azután egyre vadabbul. És nincs kiszállás. Mert a vonat száguld tovább.

A Deadpool 2. rendezőjének japánban játszódó akcióvígjátéka elképesztő tempót diktál, nagyon gátlástalan, nagyon vicces, és csupa zseniális színész őrültködik benne.

Tervezett hazai bemutató: 2022. augusztus 4. bullet_train_720_3.png


Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság (Puss in Boots: The Last Wish) - 2. magyar előzetes

Idén visszatér mindenki kedvenc tejimádó, kardforgató, veszélyekre fittyet hányó macskája.

A DreamWorks Animation több mint egy évtized után rukkol ki egy új kalanddal a Shrek-univerzumból, melyben a bátor bandita Csizmás Kandúr ráébred, hogy nagy ára volt annak, hogy fittyet hányt a veszélyre, és nem ügyelt a testi épségére. Kandúr nyolcat eltékozolt a kilenc életéből, bár már nem is számolta őket. Most tehát az eddigi legnagyobb kalandja vár rá: vissza akarja szerezni az életeit. Nekivág a Fekete Erdőnek, hogy megkeresse a legendás Kívánságcsillagot. De mivel már csak egy élete maradt, Kandúrnak meg kell alázkodnia, és segítséget kell kérnie egykori társától és vetélytársától, a lenyűgöző Puha Praclitól.

Útjuk során betársul melléjük – bár nem kérik – egy izgága, fecsegő, fáradhatatlanul vidám blöki, Perro. Együtt veszik fel a harcot Aranyfürtöcskével és a Három Medve Maffiacsaláddal, valamint egy rémisztő fejvadásszal, a Nagy Gonosz Farkassal...

Tervezett hazai bemutató: 2022. december 8. puss_in_boots_2_720_3.png


Háromezer év vágyakozás (Three Thousand Years of Longing) - magyar előzetes + plakát

Dr. Alithea Binnie (Tilda Swinton) elégedett magányos, emberektől elszigetelődött életével. Azonban a tudományt és logikát mindennél többre tartó nő élete fenekestül felfordul, mikor egy isztambuli útja során összesodorja a sors egy dzsinnel (Idris Elba).
A mágikus lény mindenképp szeretné teljesíteni a nő három kívánságát, de Alithea ebbe nem akar belemenni, hisz számos monda megörökítette már, milyen balul sül el általában, ha valaki varázslat útján szeretne elérni valamit. Hogy a nőt meggyőzze ennek ellenkezőjéről, a dzsinn történeteket mesél neki hosszú és izgalmas élete különböző állomásairól.
Végül Alithea kötélnek áll, ám kívánsága nem csak a dzsinnt, de még őt magát is meglepi.

Tervezett hazai bemutató: 2022. szeptember 8. 3000yol_720.png


DC Szuperállatok Ligája (DC League of Super-Pets) - 3. magyar előzetes + plakát

Krypto szuperkutya: tud repülni, és csak egy egészen kicsit nagyképű – de hát melyik kutya maradna szerény, ha Superman a gazdája, akivel osztozik a szupererőn, és együtt harcol Metropolis elvetemült bűnözői ellen?
Csakhogy az Igazság Ligájának összes tagját, így Supermant is elrabolja egy legfőbb főgonosz, és a kutya magára marad. Mit tehetne mást, mancsába veszi az irányítást. Különös társaságot terel össze: egy bamba vérebet, egy pocakos malacot, egy nem túl gyorsa teknőcöt és egy nagyszájú mókust, és együtt veti bele magát a mentőakcióba: kalandjaik során mindannyian új szuperképességekre tesznek szert, ami okoz némi kalamajkát, de azért jól jön a szupergonosz elleni embert- és állatot próbáló küzdelmek során.

Ennek a filmnek jó pár szuperképessége van: a legyőzhetetlen animációs humor egyesül benne a szuperfilmek látványos kalandjaival, de paródiának is nagyszerű: így még biztosan senki sem látta az Igazság Ligáját!

Tervezett hazai bemutató: 2022. július 28. dc_leaugue_of_super-pets_maxresdefault_3.png


Lightyear - a magyar hangok

Ebben a tudományos-fantasztikus kalandfilmben, ami egyúttal a játékfigurát ihlető hős, Buzz Lightyear meghatározó eredettörténete, az űrhajós intergalaktikus kalandra indul egy csapat becsvágyó újonccal, no meg robottársával, Soxszal az oldalán.

A Toy Story-filmeket is készítő Pixar új alkotása 2022 júniusától a mozikban!


süti beállítások módosítása