látogató számláló

Megérkeztek az első képek az Indiana Jones 5-ből

Az Empire exkluzív képei Mads Mikkelsen főgonoszát, Vollert is leleplezték. Indy ismét a nácikkal kerül szembe, ám ezúttal 1969-ben. A film a tervek szerint 2023. június 29-én debütál a hazai mozikban. 

Az Empire következő számának Indiana Jones-os címlapjait itt tekintheted meg. 


Indiana Jones az Empire Magazine címlapjain

További exkluzív képek és információk hamarosan. indy5_1000.png


A galaxis őrzői: Ünnepi különkiadás (The Guardians of the Galaxy Holiday Special) - szinkronizált előzetes

Az őrzők szeretnék felejthetetlenné tenni Quill karácsonyát, ezért elhatározzák, hogy ellátogatnak a Földre, hogy megtalálják a tökéletes ajándékot.

Premier: 2022. november 25. gotg_holiday_special_540.png


Elemi (Elemental) - teaser trailer + plakátok

Peter Sohn, a Dínó tesó és a Kissé felhős c. rövid animációs film író-rendezőjének új alkotásában az ellentétek vonzzák egymást... elemental_maxresdefault.png

Tervezett hazai bemutató: 2023. június 15. 


Avatar: A víz útja (Avatar: The Way of Water) - 2. magyar előzetes + plakát

Az AVATAR: A VÍZ ÚTJA több mint egy évtizeddel az első rész eseményeit követően meséli el a Sully család (Jake, Neytiri és gyermekeik) történetét; a rájuk leselkedő veszélyeket, az életben maradásért vívott harcaikat, az őket sújtó tragédiákat és azt, meddig képesek elmenni, hogy biztonságban tudhassák egymást. 

A James Cameron rendezésében, Cameron és Jon Landau produceri felügyeletével készült film szereplői Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement és Kate Winslet. 

Hazai bemutató: 2022. december 15. avatar_2_1000_3.png


süti beállítások módosítása