látogató számláló

Szerezd meg a Végtelen Kesztyű élethű mását – csak egy csettintésnyire vagy tőle!

A Végtelen Kesztyű a Marvel-moziuniverzum legnagyobb hatalmú tárgya, amelyet Thanos azért hozott létre, hogy a hat Végtelen Kő erejét harmonikus egyensúlyban ötvözze. Aki a Kesztyűt viseli, egyszerre lesz ura az Univerzum összes erőforrásának: elmének, léleknek, térnek, hatalomnak, időnek és valóságnak. 

A De Agostini kiadó új, hivatalos Marvel-licenccel rendelkező exkluzív gyűjteményével most Te is könnyedén lehetsz az univerzum mindenható ura! A kiadvánnyal lépésről lépésre összeépítheted a Marvel univerzum egyik leghíresebb ereklyéjét: a Végtelen Kesztyűt. 

Az így megépíthető kesztyű prémium minőségű: úgy tervezték, hogy minden elemében tökéletes mása legyen a Marvel Studios Bosszúállók: Végtelen háború című filmjében látott Végtelen Kesztyűnek – kidolgozottságában és méretében egyaránt. 
A 73 cm magas és 28 cm széles, fémből és műanyagból készült Kesztyűn a Végtelen Kövek saját LED-del rendelkeznek, így nyomásra világítani is tudnak. 

A sorozatot ide kattintva rendelheted meg a kiadó weboldaláról, az egyedi THANOSHU promóciós kód használatával. 
Az 1. lapszám mindössze 290 forint, amely tartalmaz egy magazint, benne érdekességekkel és összeszerelési útmutatóval + a Végtelen Kesztyű összeszereléséhez szükséges alkatrészeket. 

Az előfizetőkre további csodálatos ajándékok is várnak: Marvel poszterek, bögre, póló, baseball sapka, valamint a Végtelen Kesztyű 1:6 méretarányú másolata.

Sőt a prémium előfizetéshez egy világító talapzat is jár, mellyel a Végtelen Kesztyű méltó helyet foglalhat el az otthonodban. 

Egy igazi gyűjtő kollekciója nem lehet hiányos, így nincs más hátra, kattints ide, használd a THANOSHU promóciós kódot, és hamarosan elkezdheted összeállítani a saját Végtelen Kesztyűdet! 

Ez nem játék, ez egy remekmű! 


süti beállítások módosítása