látogató számláló

Kritika: Kopogás a kunyhóban (Knock at the Cabin)

Amikor a világvége kopogtat az ajtódon.

M. Night Shyamalan rendező már rég túl van karrierje csúcsán. Fordulatokkal teli, meghökkentő filmet már felesleges tőle várni, és ezt a mostani alkotása, a Kopogás a kunyhóban is alátámasztja. Ha röviden kéne összefoglalnom, hogy milyen lett a legújabb filmje, akkor azt mondanám, hogy olyan, mint a címe: borzasztóan semmilyen. Mint a rendező korábbi művei, ez is figyelemreméltó előzetest kapott. Egy olyan előzetest, ami egy jó film kedvcsinálója is lehetett volna, viszont mint az elmúlt évek Shyamalan-produkcióinál, itt is bebizonyosodott a tény, hogy a rendező varázsa kihunyt.


Videó: SkyShowtime - magyar előzetes

Február 14-én indul Magyarországon a többek közt a Universal Pictures, a Paramount Pictures, a Sky Studios, a Showtime, a DreamWorks Animation, a Nickelodeon, a Paramount+ és a Peacock tartalmait, valamint az HBO Maxról eltűntetett A besúgó c. sorozatot is magába foglaló SkyShowtime, melynek havidíja 1.999 Ft lesz. skyshowtime_logo_2.png


A Mandalóri: 3. évad (The Mandalorian) - szinkronizált előzetes + magyar plakát

Premier: 2023. március 1. mandalorian_s3_720_2.png


A Hangya és a Darázs: Kvantumánia (Ant-Man and The Wasp: Quantumania) - 2. magyar előzetes + plakát

A Marvel Cinematic Universe ötödik fázisát elindító filmben a hőstársak, Scott Lang és Hope Van Dyne folytatják kalandjaikat Hangyaként és Darázsként. Hope szüleivel, Hank Pymmel és Jane Van Dyne-nal egyetemben az egész család a Kvantumvilágban találja magát, ahol különös lényekkel találkoznak és olyan felfedezőútra indulnak, aminek során rájönnek, hogy amit lehetségesnek hittek, az eltörpül a valóság mellett.

Hazai bemutató: 2023. február 16. antman3_720_4.png


Krtika: A gép (Plane)

Kényszerleszállás.

Elvárások nélkül ültem be Jean-François Richet legújabb alkotására. A szereplőgárda hagyott némi kívánnivalót maga után, hiszen Gerard Butler neve nem egyenlő a sikerrel. A film promóciós anyagai sem győztek meg, sőt elve nem is értettem, hogy egy ilyen alkotás miért nem debütál inkább valamelyik streaming-szolgáltatónál. Ráadásul ott motoszkált bennem az a tudat is, hogy abban a zsánerben, amiben A gép is landolni készül, szinte már mindent láttunk. Konkrétan én azzal a gondolttal a fejemben ültem be a moziterembe, hogy ha egy átlagos akciófilmet kapok, már sikerrel zárom a napot. Viszont mint derült égből egy olyan villámcsapás, ami pont egy repülőbe csapott… csalódnom kellett. Természetesen pozitívan.


süti beállítások módosítása