látogató számláló

Kritika: Batman: A sötét lovag visszatér 1. Rész (2012)

A sötét lovag még nem vonult nyugdíjba.


RoboCop (2013) - az első képek

Megérkezett az első két forgatási kép az új Robotzsaru filmhez, melyeken Joel Kinnaman az új Robotzsaru-szerkóban. A másik képet a folytatásban találod.


Dino Time 3D - trailer

A YouTube-on a megtekintések száma alatt egy szép kis fénykard kezd kialakulni...


Stand Up Guys - trailer


Lincoln - trailer


Universal Soldier: Day of Reckoning - trailer


A másnaposok folytatják

Készül a harmadik másnap!  Todd Phillips rekorder komédiája, a Másnaposok folytatódik: a rendező és színészei – vagyis a Farkasfalka: Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis és Justin Bartha valamint a nyomukban Ken Jeong, Heather Graham, Jeffrey Tambor és a feleségeket játszó színésznők – ezen a héten kezdték forgatni a nagy részegségekből következő nagy ballépések újabb komédiáját. Míg a második rész nagyon hasonlított a kultuszalapító sikerre, a Másnaposok 3. (The Hangover Part III) alaposan eltér az eredetitől. Bár a Phillips nem árult el részleteket, azt bevallotta, hogy ezúttal sem esküvő, sem legénybúcsú nem szerepel a forgatókönyvben. Viszont belép a képbe John Goodman – és fontos szerepet kap.

A vígjáték 2013 májusában jut a világ mozijaiba – és a hazai nézők is akkor láthatják.

A legfrissebb képek itt.


Ben Stiller a la Cruise

Ha a világ bajban van, vagy éppen minden jól megy, kell a jó példa: lehetőleg a Tom Cruise-é. Így gondolja Ben Stiller, aki új vígjátékban, a Kertvárosi kommandó-ban Vince Vaughn-nal és Jonathan Hill-lel egy ufótámadás ellen védi meg a világot. Az erősen korhatáros komédia elsősorban a nevetésről szól, de a forgatás alaposan meg is mozgatta főszereplőit: hiszen magas, nyálkás lényekkel kell megküzdeniük.


A kaptár visszatér

Már a mozikban A kaptár-sorozat ötödik filmje, A kaptár: Megtorlás, a mozitörténet legsikeresebb videójátékból lett film-folyama. Az újságírók már a folytatásról kérdezgetik a főszereplőt, Milla Jovovich-ot, aki valószínűleg mindenkinél pontosabban ismeri a rendező/producer titkos terveit: hiszen Paul W.S. Anderson a férje.


Will.i.am szörnyülködik

Will.i.am, a Black Eyed Peas frontembere és egy ifjú rapper-lány, Becky G együtt szörnyülködnek, ugyanis közös klipet készítettek az új animációs családi vígjátékhoz. A Problem (Monster Remix) című számot a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak ihlette...


Oscart Afflecknek!

Amerika legtekintélyesebb filmkritikusa Roger Ebert kiosztotta a jövő évi Oscar-díjat. A gálára ugyan csak 2013 februárjában kerül sor, ám ő a Chicago Sun-Times-ban közölt, a rangos Torontói Filmfesztiválról küldött tudósításában egészen határozottan megírta: a legrangosabb filmes díjat a Ben Affleck rendezésében és főszereplésével készült thriller, Az Argo-akció fogja kapni.


Mama - trailer

A Mama c. horrorfilm felett Guillermo del Toro bábáskodott.


Texas Chainsaw 3D - trailer


InterCom: 2012. októberi borítómustra

Az októberi megjelenési listát ide kattintva találjátok, a bejegyzésben pedig a hozzájuk kapcsolódó borítókat.


Men in Black minden mennyiségben

A Sötét zsaruk 10 év után visszatértek és hamarosan a polcodra teheted legújabb kalandjukat. Ráadásul négyféle kiadásból választhatsz!


Olcsóbbak a Sony Blu-rayek!

A Blu-ray™ formátum végre igazán hódíthat: a Sony stúdió legalább is mindent elkövet, hogy a házimozizás legtökéletesebb formája egyre könnyebben elérhetővé váljék és egyre több háztartásba juthasson el...


InterCom: 2012. októberi megjelenések

Októberben elérhetővé válik Jonah Hill és Channing Tatum főszereplésével készült fergeteges vígjáték, a  21 Jump Street – A kopasz osztag; Will Smith és Josh Brolin közös filmje, a Men In Black – Sötét zsaruk 3, amely DVD, BD-n, 3D BD és díszdobozos (Worm Gift Box) formátumban lesz elérhető, emellett a korábbi a filmekkel kiegészülve DVD és BD pakkban is kapható lesz. Október 10-én visszajön a Terminátor, ezúttal fémdobozos Blu-ray kiadás formájában, október 17-én pedig érkezik Ridley Scott zseniális alkotása, a Prometheus, amely 3D BD-n, BD-n és DVD-n is megjelenik.
3D Blu-rayen októberben olyan fantasztikus filmek jelennek meg, mint a Will Smith főszereplésével készült Én, a robot és James Cameron világsikere, az Avatar.


Rontó Ralph (Wreck-It Ralph) - 2. trailer


The Oranges - red band trailer


Hatalmas sikert aratott a Felhőatlasz

Szombaton megtartották a Felhőatlasz világpremierjét a Torontói Filmfesztiválon, a közel 700 főből álló közönség pedig több, mint 10 perces álló ovációval fejezte ki elismerését.


Kár, hogy rút halált halt Kirk kapitány

Máig bánja Malcolm McDowell, hogy hátba kellett lőnie Kirk kapitányt a Star Trek: Nemzedékek című film végén, s emiatt a modern tömegkultúra egyik leghíresebb alakja ilyen dicstelen módon távozott.


Óvakodj Emma Watsontól!

Emma Watson kész katasztrófa, legalábbis a számítógép-tulajdonosok számára. Ő a legveszélyesebb sztár az interneten a McAfee szoftvercég felmérése szerint: ha a nevére kattintunk, nagy valószínűséggel vírusokat és kémprogramokat telepítenek a gépünkre.


A kommandósok kinyírták Cohen legjobb poénjait

A világtörténelem alakulása keresztülhúzta Sacha Baron Cohen számításait. A brit komikus most panaszolta el, milyen nehéz körülmények között született A diktátor című filmje. Sorra meghaltak ugyanis azok a tömeggyilkosok, akiket ki akart figurázni, ezért folyton át kellett írni a forgatókönyvet.


Kékbarátok

friends_blu-ray.jpgA múlt héten bemutatott Harry Potter díszdoboz után egy újabb díszdobozról ejtenék szót, amely nálunk szintén esélytelennek tűnik a gazdasági helyzet és a haldokló filmpiac tükrében. Ez a Jóbarátok Blu-ray kiadása.


Lincoln - trailer sneak peek

Betekintés a szeptember 13-án debütáló előzetesbe.


süti beállítások módosítása