látogató számláló

Valóságos Superman

Az acélember jó kezekben van. Nemcsak a képregényrajongók várják nagyon a következő évet: Az acélember, vagyis Superman új filmváltozata a jövő nyár egyik legnagyobb, legizgalmasabb bemutatójának ígérkezik, és nem egyszerűen azért, mert a főszereplő szinte mindenre képes.


Billy Crystal és az unokái

Minél őrültebb egy film, annál nagyobb az esély rá, hogy a története valóságon alapul.
Ezt a bölcsességet Billy Crystal-nak köszönhetjük, aki a Szülői felügyelet nélkül című vígjátékban olyan nagyapát alakít, aki fél az unokáitól


Pi szabad

A karácsonyi mozis szezon egyik legnagyobb sikerének ígérkezik a Pi élete, melyet a minden témát sikerre vivő Ang Lee rendezett, méghozzá az egyik legnagyobb hollywoodi stúdió, a Fox 2000 produkciójaként. Az Oscar-díjas rendező mégis úgy nyilatkozott filmje premierjén, az 50. New York-i Nemzetközi Filmfesztiválon, ahogy feltörekvő független művészek szoktak.


Affleck frizurája

A hírek általában arról szólnak, hogy a sztár milyen sokat kockáztat: a film és a nézők kedvérét ugrik, verekszik, repül és robban – mindent bevet azért, hogy a készülő mű izgalmas és látványos legyen. Ben Affleck új thrillere az eddigi szinte egyöntetű kritikák és nézői reakciók szerint nagyon izgalmas...


Broken City - trailer


3D trailer: Asterix & Obelix - Isten óvja Britanniát!


Die Hard - Drágább, mint az életed (A Good Day to Die Hard) - trailer


John Cleese, James Bond és a Schweppes

A magányos ügynök VHS kiadásán volt látható ez a reklámfilm.


Movie 43 - red band trailer

A szkeccsek rendezői székében Patrik Forsberg, Peter Farrelly, Elizabeth Banks, Steven Brill, Steve Carr, Rusty Cundieff, James Duffy, Griffin Dunne, James Gunn, Bob Odenkirk és Brett Ratner.
A szereplők közt megtalálható Elizabeth Banks, Kristen Bell, Anna Faris, Jimmy Bennett, Leslie Bibb, Kate Bosworth, Gerard Butler, Kieran Culkin, Josh Duhamel, Richard Gere, John Hodgman, Hugh Jackman, Johnny Knoxville, Beth Littleford, Justin Long, Aasif Mandvi, Jack McBrayer, Stephen Merchant, Christopher Mintz-Plasse, Chloë Grace Moretz, Liev Schreiber, Seann William Scott, Tony Shalhoub, Emma Stone, Jason Sudeikis, Uma Thurman, Matt Walsh, Patrick Warburton, Naomi Watts, Jeremy Allen White és Kate Winslet.


Némó nyomában 3D - magyar előzetes

Magyar plakát ide kattintva.


Croodék (The Croods) - trailer

A magyar szinopszist ide kattintva tudod elolvasni.


Szekatúra (The Guilt Trip) - trailer


A magányos lovas (The Lone Ranger) - trailer

A képek és a teaser plakát után megérkezett az első előzetes Johnny Depp és Gore Verbinski legújabb közös produkciójához.


A magányos lovas (The Lone Ranger) - plakát

A filmből néhány kép már megtekinthető itt, az első előzetes pedig hamarosan debütál.


Salma Hayek nem győzte püfölni Beniciót

Hanyag rendezővel nem jó dolgozni, és ennél csak egy rosszabb helyzet van: ha a mester tökélyre törekszik. Így jártak a Vadállatok színészei is, mert Oliver Stone jó sokszor fölvette ugyanazokat a jeleneteket, hogy a vágószobában kedvére variálhasson. A rendezői perfekcionizmus legnagyobb áldozata talán Benicio Del Toro lett a Vadállatok forgatásán...


Amit nem mersz megmondani a saját anyádnak

Terápiás célból készült a Szekatúra című vígjáték, vallja be a rendező, Anne Fletcher. - Igyekeztem mindent belerakni ebbe a filmbe, amit nagyon szeretnék elmondani az anyámnak, de nem merem belemondani a szemébe, hiszen mégiscsak az anyám - mondja Fletcher.


Közel már a világvége

Hamarosan beköszönt a világvége - szerencsére csak a mozikban, legalábbis egyelőre. Edgar Wright rendező ugyanis elkezdte a The World's End című filmjének forgatását, amely trilógiává egészíti ki a Haláli hullák hajnalával megkezdett és a Vaskabátokkal folytatott sorozatot.


Mégse rúgták ki Keanu Reeves roninjainak rendezőjét

Minden Keanu Reeves-rajongó szíve elfacsarodott, amikor megtudta, hogy kedvence új szuperprodukciója rendező nélkül maradt, és emiatt tovább csúszhat a bemutatása. Ugyanis az az értesülés szivárgott ki szakmai berkekből, hogy a Universal stúdió kirúgta a 47 ronin című film rendezőjét, Carl Rinsch-t, mert a költségvetésnél csak a határidőket lépte túl jobban.


Vasember 3 - forgatási képek


Hotel Transylvania – hatalmas siker

A szörnyek népszerűek. Ha viccesek is, akkor biztosan sikert aratnak. A múlt hétvégén az Egyesült Államok mozijaiban a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak című animációs családi vígjáték volt a legnézettebb film.


A magányos lovas (The Lone Ranger) - hét kép

Johnny Depp és Gore Verbinski ismét ellátogat a vadnyugatra, ám ezúttal nem CGI formájában teszik ezt. További képek a folytatásban.


Adele: Skyfall (részlet)

A teljes dal debütálásáig már elindult a visszaszámlálás, addig viszont be kell érni ezzel a 90 másodperces részlettel.


A sötét lovag - Felemelkedés DVD-n és BD-n

November 28-tól Magyarországon elérhető lesz a Christopher Nolan rendezte, világszerte hatalmas sikert aratott A sötét lovag – Felemelkedés egy- és kétlemezes DVD, illetve kétlemezes Blu-ray változata


Börni, az eszelős temetős (Bernie) - magyar előzetes


Croodék (The Croods)

Croodék igazi modern család. Abban az ősi, elfeledett korban élnek, amikor a természet még kísérletező szakaszában van: fura lények és növények veszi körül vagy próbálják megenni őket, és ők nem hagyják magukat. Sokáig nem dugják ki az orrukat a barlangjukból, de egy szerencsétlen baleset következtében kénytelenek előjönni, és attól kezdve számukra csupa kaland, meglepetés és váratlanul felbukkanó húsevő az élet.
Azután találkoznak egy fiatalemberrel, aki született kísérletező. Ráadásul megtetszik neki a család kamaszlánya – és vele együtt szeretné felfedezni ezt a folyton fejlődő, ismeretlen, de nagyon érdekes világot.

2013. tavaszán a hazai mozikban!

Eredeti hangok: Nicolas Cage, Ryan Reynolds, Emma Stone, Catherine Keener, Clark Duke.


süti beállítások módosítása