látogató számláló

Mégse rúgták ki Keanu Reeves roninjainak rendezőjét

Minden Keanu Reeves-rajongó szíve elfacsarodott, amikor megtudta, hogy kedvence új szuperprodukciója rendező nélkül maradt, és emiatt tovább csúszhat a bemutatása. Ugyanis az az értesülés szivárgott ki szakmai berkekből, hogy a Universal stúdió kirúgta a 47 ronin című film rendezőjét, Carl Rinsch-t, mert a költségvetésnél csak a határidőket lépte túl jobban.

Minden Keanu Reeves-rajongó szíve elfacsarodott, amikor megtudta, hogy kedvence új szuperprodukciója rendező nélkül maradt, és emiatt tovább csúszhat a bemutatása. Ugyanis az az értesülés szivárgott ki szakmai berkekből, hogy a Universal stúdió kirúgta a 47 ronin című film rendezőjét, Carl Rinsch-t, mert a költségvetésnél csak a határidőket lépte túl jobban. Nos, ez így nem igaz, Rinsch továbbra is a roninok rendezője, helyesbített a stúdió. A valóság az, hogy Rinsch jelenleg éjjel-nappal vágja a filmet - van bőven alapanyag, többhetes utóforgatás is volt -, és mellette van a stúdió által delegált tanácsadó, aki segíti a munkáját. Ezzel nincs is semmi probléma, előfordul, hogy késésben lévő és nagyon drága produkcióknál az eredeti alkotók támogatást kapnak. Rinsch-nek azért is elkél a segítség, mert eddig csak reklámfilmeket rendezett, szamurájos eposzt még nem.

Az utóforgatásokra egyébként azért volt szükség, mert a Universal azt akarta, hogy több Reeves legyen a filmben, hiszen a sztár adja el a produkciót. Így a főhős története románccal is gazdagodott, emellett Reeves szövegét ütős benyögésekkel turbózták fel, és kapott néhány külön harci jelenetet is, hogy hősiességét kidomborítsák.

(47 ronin - hazai bemutató: 2013. december)


süti beállítások módosítása