látogató számláló

Vasember 3 - teaser trailer

Október 23-án érkezik az első előzetes.


Kritika: Vadállatok

Ha bizniszelni akarsz, mindig gondolkozz nagyban!


A mafla megizzad

– Ez a film egy valóra vált álom számomra, de még soha nem kínlódtam ennyit egy forgatáson. – mondta egy újságírónak Kevin James új vígjátéka, A maflás kapcsán.


Kommandós dream team

Ben Stiller társaságában lenni. A Kertvárosi kommandó című vad vígjátékhoz Stillernek kiváló társakat sikerült toboroznia, csupa komédiás nagyágyúval marhulhat együtt: Vince Vaughn, Jonah Hill és a britek egyik kedvenc stand-uposa, Richard Ayoade is a kisvárosban fontoskodó polgárőrség tagja lett.


Tarantino és a rabszolgaság

Tarantino már csak ilyen: körülötte a botrány a természetes, ő akkor érzi elemében magát, ha vitatkoznak rajta; ha felháborítja, összezavarja és megosztja nézőit. Legújabb filmje, a Django elszabadul a western műfaj előtti tisztelgés, de úgy, hogy egyik hőse fekete, és a történet nem kerülgeti azt a témát, amiről a vadnyugati filmekben általában hallgatnak: a rabszolgaságét.


Movie 43 - trailer

A red band trailer után megérkezett a green band trailer is a sokrendezős, sokszereplős vígjátékhoz.


Willis káromkodik

A Fox stúdió egyik legmagasabb rangú vezetője ígérte meg: a Die Hard-sorozat legújabb filmjét nem fogják a korhatár kedvéért megpuhítani: a legendásan kemény New York-i zsaru új kalandja igazán kemény lesz… akármilyen korhatár-besorolást is kap cserébe.


Pro Video: 2012. novemberi megjelenések

A Pro Video novemberi DVD/BD megjelenései sok-sok különleges, gyűjtői kiadványt tartalmaznak minden filmrajongó nagy örömére.
Novemberben jelenik meg a Christopher Nolan rendezte A sötét lovag – Felemelkedés kétlemezes DVD, és kétlemezes Blu-ray változata, valamint számos extra tartalommal A sötét lovag – trilógia ötlemezes Blu-rayen, és hatlemezes DVD-n is elérhető lesz. Ebben a hónapban jön a Szárnyas fejvadász vadonatúj, 30 éves jubileumi gyűjtői Blu-ray kiadványa. A háromlemezes BD tele lesz exkluzív extrákkal, kulisszatitkokkal, ami HD képgalériát is tartalmaz több mint 1000 archív felvétellel. A Harry Potter-rajongók végre kezükben tarthatják az összes DVD-t tartalmazó, 24 lemezes díszdobozt, a A Gyűrűk ura-rajongók pedig több DVD kiadvány közül válogathatnak. A Gyűrű Szövetsége, A két torony, és A király visszatér 2-2 lemezes bővített változata, és eddig még nem látott dokumentumfilmet tartalmazó limitált, szintén kétlemezes DVD kiadványok is elérhetőek lesznek, valamint a hatlemezes Gyűrűk Ura-trilógia is napvilágot lát, szintén novemberben. Érkezik a Bel Ami – A szépfiú, a Kalandférgek karácsonya, Versenyben az elnökségért, Befutó 1. évad, a The Pacific – A hős alakulat minisorozat, és Az utolsó mohikán BD. A folytatásban található lista végén pedig egy kis decemberi beharangozót is olvashattok.


Best of Bond - 50 év zenéi

50 év időtlen Bond slágerei újramaszterelve hallhatóak az ünnepi kiadványokon CD-n, dupla CD-n, valamint digitális kiadásban. 2012-ben jegyzik a legendás James Bond filmek 50 éves évfordulóját. Október 5-én ünnepelték az első Bond film, a Dr. No megjelenését világszerte. Az EMI/Capitol ‘Best of Bond... James Bond’ kiadványaival csatlakozik a James Bond film franchise, az EON Produciton és a Metro-Goldwyn-Mayes Studios által szervezett megemlékezéshez.


A katolikus latinok is parázni fognak

paranormal4_trl2.pngNegyedik részéhez ért a Parajelenségek-sorozat, és nem kell sokat várni az ötödik részre az ötödik részt megelőző filmre sem, amely azonban nem folytatás lesz, hanem spin-off, azaz az eddigi részek unokatestvére: olyan film, amely a már kész motívumok, karakterek alapján mesél el teljesen más történetet.


Boszorkányvadászokkal startol az IMAX-szezon

A rajongók már lassan megszokják, hogy tologatják a Boszorkányvadászok premierjét. A már év elején elkészült filmet azért nem mutatták be eddig, mert a stúdió meg akarta várni, hogy a főszereplő Jeremy Renner igazi húzónévvé váljon. A Bourne-hagyatéknak köszönhetően ez be is következett, ki is tűzték az új premier napját, a stúdiófőnökök azonban most megint a homlokukra csaptak, miután átlapozták a naptárt.


Keira Knightley-nak Lagerfeld tervezi az esküvői ruháját

Már bevésődött a divattörténelem-könyvek lapjaira, hogy Anne Hathaway a minap talpig Valentinóban járult oltár elé, mivel a sztárdizájner úgyszólván saját leányának tekinti őt. A következő bejegyzés alighanem arról fog szólni, hogy Keira Knigtley-nak Karl Lagerfeld tervezte a menyasszonyi ruhát.


Hugh Jackman hangszálaira szabták A nyomorultak új slágerét

Korán kiszivárgott, hogy A nyomorultak filmváltozata egy vadonatúj dalt is tartalmaz a színpadi musicalhez képest, ráadásul kifejezetten Hugh Jackman kedvéért írták. A premier közeledtével az ausztrál szupersztár részleteket is elárult a dalról.


Dupla bravúr a Kényszerleszállás

Az amerikai kritikusok ujjongva köszöntik a Kényszerleszállást, szerintük a rendező, Robert Zemeckis és a főszereplő, Denzel Washington pályafutásának egyik legjobb filmje. Köszöntik a két húzónév döntését, hogy visszatértek ahhoz, amiben igazán erősek: az elmélyült és összetett jellemtanulmányhoz, amely többek között azt a kérdést veti fel, a bűnös tisztára moshatja-e becsületét, ha hőstettet követ el.


Carrie - trailer


Drakulát mindenki szereti

Természetfeletti lények járnak közöttünk. Azoknak, akik eddig kételkedtek volna a csodás teremtmények létezésében, itt a legújabb bizonyíték: Drakula gróf és bohókás barátai képesek voltak a varázslatra, és szokatlan arányban növelték filmjük, a Hotel Transylvania – Ahol a szörnyek lazulnak című családi animációs vígjáték nézettségét.


Kritika: Elrabolva 2.

Isztambuli akció.


süti beállítások módosítása