látogató számláló

Pókember és a gyerekek

A Pókember az árvákat védi. Andrew Garfield nemrégiben Etiópiába utazott egy nemzetközi jótékonysági szervezet küldötteként.


The Artist - A némafilmes - előzetes


A hobbit: Váratlan utazás - szinkronos előzetes


Egy hét Marilynnel (My Week with Marilyn) - előzetes


A repülés krónikája

Repülni cool. Új divat született: a laza fiatalok a város fölött repkednek – igaz, kevesen tudják utánuk csinálni. Az erő krónikája című film teremtette a divatot.


A hármas háromféle vége

A január jól végződött Londonban: 31-én az angol főváros egyik legelegánsabb mozijában, a Kensigton High Street-i Odeonban csupa sztár jelenlétében tartották a Kémes hármas gálapremierjét.


Star Wars: új idők + filmklip

Csodálatos időutazás vár ránk: újraéled a mozi egyik legnépszerűbb történetfolyama, a Star Wars. A technikai újításokra mindig különösen fogékony George Lucas már az I. és II. rész között vizsgálni kezdte a filmek 3D-átalakításának lehetőségét, de az igazi nagy munka csak 2010-ben kezdődött...


Fehér pokol (The Grey) - márciustól Magyarországon

Az Elrabolva és az Ismeretlen férfi után Liam Neeson ismét a végsőkig elszánt férfit alakít a Fehér pokol (The Grey) című filmben. A látványos alkotást március 22-én mutatja be a Pro Video, szerzői Joe Carnahan (A zsaruk becsülete, A szupercsapat), valamint Ridley és Tony Scott, ezúttal mint producerek.


Star Wars I. rész: Baljós árnyak - 3D-s szinkronos előzetes

egy hét múlva premier! (ha van 3D-s szemüveged, élvezheted a térhatású előzetest!)


Nyugton maradni 20 emelet magasan

Sam Worthingtont tériszony gyötörte a Borotvaélen forgatásán, de a szerep öröm is volt számára: több lehetőséget adott a színészi játékra, mint korábbi filmjei.

Február 2-án mutatják be a hazai mozik a Borotvaélen akcióthrillert. Nick Cassidy (Sam Worthington) volt New York-i rendőrtiszt börtönbüntetését tölti. Megszökik, majd váratlan döntést hoz: kilép egy New York-i szálloda 20. emeleti szobájának ablakán, hogy bebizonyítsa ártatlanságát. De valóban ártatlan?


A vér és méz földje (In the Land of Blood and Honey) - előzetes


InterCom: 2012. márciusi megjelenések

szerelmes kutyák, Szent Kehely kékben, három sorozat újabb évada, valamint Steven Spielberg és Peter Jackson közös produkciója...


Oliver Stone beszáll a drogháborúba

A marihuána miatt indul be a láncfűrész Oliver Stone legújabb filmjében.


Hófehér és a 8 – nyolc! – kommandós törpe

Egyre több információ derül ki a Hófehér és a vadász című akció-fantasyről, és megnyugodhatnak azok, akik az előzetesek alapján eddig méltatlankodtak, amiért a törpék nem elég hangsúlyosan szerepelnek.


Ryan Reynolds kiütötte Denzel Washingtont

Akkorát behúzott Denzel Washingtonnak Ryan Reynolds a Védhetetlen című akcióthriller forgatásán, hogy azt hitte, emiatt vége a karrierjének.


Arany Nyakörvre jelölték A leleményes Hugo kutyasztárját

Martin Scorsese elérte, hogy A leleményes Hugo című új filmjében szereplő dobermannt, Blackie-t is jelöljék Arany Nyakörvre. A díjat az Oscarral egy időben osztják ki az év legjobb kutyasztárjának, és Blackie első körben kimaradt a jelölésből.


Jégkorszak 4 - Vándorló kontinens - szinkronos előzetes

amit már mindenki látott, most szinkronnal.


süti beállítások módosítása