látogató számláló

Iszonyatos lesz a Halálos iramban paródiája

Októberben kezdik forgatni a Superfast című vígjátékot, amely a Halálos iramban-sorozat (Fast & Furious) paródiája. A produkciót két olyan alkotó jegyzi, akiknek neve hallatán minden jó ízlésű filmbarát sikító frászt kap.

superfast_extended_small.jpgAaron Seltzer és Jason Friedberg író-rendező a két elkövető, akik többek között a Horrorra akadva-sorozatot és a minden képzeletet alulmúló Spárta a köbön című rettenetet készítették. A műfaj hagyományai szerint csupa ismeretlen színész szerepel majd a paródiában, Vin Dieselt egyenesen egy kaszkadőr, Dale Pavinski fogja alakítani.

Seltzer és Friedberg ámokfutása egyébként igen jövedelmező, tucatnyi kis költségvetésű paródiájukkal eddig több mint 350 millió dollárt lapátoltak össze. A Superfast is elkelt már: a cannes-i fesztivál nagy filmvásárán számos piacra sikerült előre eladni.

A jó hír az, hogy javában készül a Halálos iramban 7, amit onnan is lehet tudni, hogy Vin Diesel szorgalmasan posztolja a képeket és a videókat a forgatásról. A rajongók már gondolkodóba is estek, mert egy Dieseltől függetlenül kiszivárgott fotósorozaton egy temetés jelenetei láthatók, és nem tudni, kit gyászolnak a sorozat hősei.

(Fast & Furious 7 - hazai bemutató: 2014. július)

superfast.jpg


süti beállítások módosítása