látogató számláló

A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - magyar előzetes

Ahogy ígértem, íme a szinkronizált előzetes.

Azt mindig tudtuk, hogy hiába győz le a Pókember szinte mindenkit: a legnagyobb küzdelmet saját magával vívja. Peter Parker hétköznapi kötelességei és a pókember különleges felelősségtudata között örök háború folyik. De A csodálatos Pókember 2.-ben felbukkan még valaki, akivel meg kell vívnia...

Jó dolog póknak lenni! Peter Parker (Andrew Garfield) számára nincs nagyobb élmény, mint felhőkarcolók között lendülni, hősies tetteket végrehajtani és Gwennel (Emma Stone) bulizni. De a pókéletet nem adják ingyen. Csak ő védheti meg New Yorkot a városra leselkedő gonoszoktól. Amikor Electro (Jamie Foxx) színre lép, Peter olyan ellenféllel találja szemben magát, aki sokkal erősebb nála. Sőt, régi barátja, Harry Osborn (Dane DeHaan) is belekeveredik kettejük küzdelmébe. És ekkor rájön, hogy összes eddigi ellenfelét összeköti valami: az OsCorp.

A filmet Marc Webb rendezte, a producer Avi Arad és Matt Tolmach volt. A történet és a forgatókönyv Alex Kurtzman & Roberto Orci & Jeff Pinkner munkája, melyhez Stan Lee és Steve Ditko eredeti Marvel képregényét használták alapul.


süti beállítások módosítása