látogató számláló

Indul a forgatás!

  • A fantasztikus négyes rebootjának forgatása 2014. március 31-én indul Baton Rouge-ban, és a tervek szerint 2015. június 19-én mutatják be. A filmet Josh Trank (Az erő krónikája) rendezi.
  • A Terminátor (aka. Terminator Genesis) forgatásának kezdetét 2014. április 21-re tervezik (New Orleans-ban), a bemutatót pedig 2015. július 1-re. A filmet Alan Taylor (Thor: Sötét világ) rendezi, a szereplők közt pedig megtalálható lesz Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke és Jason Clarke.
  • A Jurassic World forgatása 2014. június 2-án indul Louisianában, a film pedig 2015. június 12-én érkezik, Colin Trevorrow (Kockázatos túra) rendezésében, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Ty Simpkins, Jake Johnson, Nick Robinson és Irrfan Khan szereplésével.


Veronica Mars - trailer + plakát

Egyre több filmes folyamodik ahhoz a lehetőséghez, hogy a Kickstarteren keresztül biztosítson pénzügyi alapot projektjéhez. Nem volt ez másképp a Veronica Mars film esetében sem, ahol az alkotók mindössze 2 millió dollárt szerettek volna összehozni, ám 91585 "fizető vendég" segítségével 5.702.153 dollár gyűlt össze.
Íme a márciusban érkező film első előzetese és plakátja.


Éljen a király!

A hamarosan (az USÁ-ban 2014. február 25-én) DVD-n, BD-n és BD3D-n megjelenő Thor: Sötét világ mellett lesz megtalálható a következő, 14 perces Marvel One-Shot, amely az All Hail the King címet viseli, és a Vasember 3. eseményei után játszódik. Trevor Slattery/Mandarin (Ben Kingsley) a Seagate börtönben ül, és interjúra készül, ahol beszél színészi karrierjéről, valamint arról, hogy aggódik a Tíz Gyűrű bosszúja miatt. A kisfilm forgatókönyvét a Vasember 3. egyik forgatókönyvírója, Drew Pearce írta.


Jack Ryan: Árnyékügynök (Jack Ryan: Shadow Recruit) - karakterplakátok

Ne feledkezz meg kapcsolódó nyereményjátékunkról, melyben a film premier előtti vetítésére nyerhetsz páros jegyet. Klikk ide!

jack_ryan_pine_poster.jpg


Véget ér a Parajelenségek-sorozat

Hat évvel ezelőtt senki nem gondolta volna, hogy a Parajelenségek című mikroköltségvetésű horror egész sorozattá terebélyesedik hihetetlen sikere miatt. Idén októberben jön az ötödik rész, az alkotók pedig már a befejezésen gondolkodnak. A rajongók azonban megnyugodhatnak: ez nem holnap lesz.


A csodálatos Pókember 2. (The Amazing Spider-Man 2) - plakátok

Három nemzetközi plakát érkezett A csodálatos Pókember második részéhez, amelyben ki tudja, hány negatív karakter lesz valójában, ellenben a két magyar előzetes itt és itt tekinthető meg.

amazing_spiderman_2_int01.jpg


Pompeji (Pompeii) - 2. magyar előzetes

Tervezett hazai bemutató: 2014. február 20.

Pompeii_02.jpg


Need for Speed - magyar előzetes

Tervezett hazai bemutató: 2014. március 13.

hr_Need_for_Speed_15.jpg


Játék: nyerj belépőt a Jack Ryan: Árnyékügynök premier előtti vetítésére!

jack_ryan_pos_620.jpgRyan a barátai és szerettei szemében csak egy a sok New York-i banki elemző közül, de titokban már évek óta a CIA-nak dolgozik. Amikor rábukkan egy aprólékosan kidolgozott tervre, akkor kiderül, hogy csak ő tudja megakadályozni ezt a terrorakciót. Így teljes jogú ügynökké avanzsál, és máris a gyanakvás, az átverések és a halálos veszedelmek világában találja magát. Ezért aztán szembenézni egy új valósággal, ahol senkiben sem lehet megbízni, ám milliók sorsa függ attól, hogy rátalál-e az igazságra. A gyújtózsinór ég, és Ryannek mindenki előtt kell járnia egy lépéssel a halálos versenyben...
A Jack Ryan: Árnyékügynök c. filmet most 3 szerencsés ember (párjával együtt) premier előtt megtekintheti a UIP-Duna Film jóvoltából.


A magányos lovas vizuális effektjei


süti beállítások módosítása