látogató számláló

Marvel: Phase 1 & 2 - retrospektív

A Comic-Conon mutatkozott be az alábbi visszatekintő (és kicsit előretekintő) videó, amelyben már Thanos is megmutatja magát - így nem kell A galaxis őrzői elővetítéséről a napokban kiszivárogtatott képet nézegetni róla -, akit Josh Brolin személyesít meg (aki szintén bemutatkozott az említett rendezvényen a Bosszúállók csapatával együtt). Közben az USA-ban lezajlottak A galaxis őrzői éjszakai premier előtti vetítései, amit 11.2 millió dolláros bevétellel indított, új 2014-es rekordot felállítva ezzel - a rekord természetesen az éjszakai premier előtti vetítések csoportján belül értendő.

update: Az első napján 37.8 millió dollárt gyűjtött össze A galaxis őrzői Amerikában. Ez 2014 harmadik legerősebb nyitónapja az USA-ban. (A Godzilla és a Transformers: A kihalás kora előzte meg.)

Thanos_firstlook.jpg


Birdman - nemzetközi trailer + plakát

Alejandro González Iñárritu új filmjében, amely a Velencei Filmfesztiválon debütál, az Államokban pedig a New York-i Filmfesztiválon mutatkozik be - magyarországi bemutató elvileg lesz, pontosabbat egyelőre nem tudok mondani -, a korosodó Bruce Wayne Riggan Thomson (Michael Keaton) megmutatja, hogy őt sem kell madárnak nézni...


Csillagok között (Interstellar) - 3. trailer

Megérkezett a Steven Spielberg által dobott, ezért Christopher Nolan vezényletével készült Csillagok között legújabb előzetese.


Into the Woods - teaser trailer

Az Into the Woods az azonos című nagy sikerű musical filmváltozata, melyben megjelenik többek között Hamupipőke, Piroska, Aranyhaj, a paszulyfa és persze a hozzájuk tartozó szereplők. Magyarországon Vadregény címmel mutatták be a musicalt 2014. áprilisában.
A film szereplőgárdáját Meryl Streep, Emily Blunt, James Corden, Anna Kendrick, Chris Pine, Johnny Depp, Lilla Crawford, Daniel Huttlestone, Tracey Ullman, Christine Baranski, Mackenzie Mauzy, Billy Magnussen, Tammy Blanchard, Lucy Punch, Richard Glover, Frances de la Tour, Simon Russell Beale, Joanna Riding és Annette Crosbie erősíti.
Tervezett hazai bemutató: 2015. január 1.


Night at the Museum: Secret of the Tomb - trailer + plakát

Larry (Ben Stiller) és a múzeumok éjszakája visszatér az eddigi legőrültebbnek és legkalandosabbnak ígért részben.


SpongyaBob: Ki a vízből! (The SpongeBob Movie: Sponge Out Of Water) - trailer

A filmről már volt korábban bejegyzésünk itt (plakát) és itt (kép).

spongebob_movie2.jpg


Sin City: Ölni tudnál érte (Sin City: A Dame to Kill For) - 2. magyar előzetes + plakát

Érkezett egy új magyar előzetes és egy végleges korhatár, amelyre számítani lehetett, bár a trailer jelenetei ezt még csak diszkréten igazolják vissza. Viszont van egy előzetesünk felnőtteknek is.


Deadpool - tesztvideó

Pár napja kiszivárgott a netre egy Deadpool tesztvideó kamerás változata, de most hivatalosan jó minőségben is felkerült. A felvételekhez Ryan Reynolds adta a mozgását és a hangját. A film jelenleg fejlesztési státuszban van, és egyáltalán nem biztos, hogy a sokak által várt tökös, a PG-13 korhatárnál merészebb, a negyedik falat áttörő Deadpool-film elkészül valaha.


A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - Empire borítók

A film első előzetese ide kattintva tekinthető meg.

Hobbit3_Empre_03.jpg


A robbanó épület, a 9/11-es dátum, és az ausztrál TMNT-plakát esete

"Aki úgy gondolta, hogy ez a plakát jó ötlet, megnézte dátumot?? Vagy csak azt gondolta, senki nem veszi észre, vagy senkit nem érdekel?" - írta felháborodva a Twitter egyik felhasználója, amikor a Paramount feltöltötte az oldalra a Tini nindzsa teknőcök c. film ausztrál plakátját, melyen a címszereplők mögött egy robbanó épület látható, és alatta az ausztrál bemutató dátuma: szeptember 11. "Ez a poszter...szeptember 11-es premierdátummal??? Minden, ami ezzel a projekttel kapcsolatos, bűzlik." - fakadt ki egy másik felhasználó. Persze volt olyan is, aki humorral reagált a képre: "Engem ez a TMNT 9/11 plakát nem sértett meg, de felvetődött néhány kérdés. Hol voltak a teknősök azon a végzetes reggelen?"
A sok indulatos reakciót látva a Paramount törölte a tweetet és a kapcsolódó Facebook oldalról is lekerült a poszter. (A plakát magyar változata ide kattintva tekinthető meg, a magyar előzetes pedig itt.)


Forrest Gump - 20. évfordulós IMAX trailer + plakát

Robert Zemeckis 6 Oscar-díjjal jutalmazott alkotása is 20 éves lett idén, és ebből a jeles alkalomból a filmet - 20 év alatt először - bemutatják IMAX-ben, és egy hétig fog futni a kijelölt mozikban.


A dzsungel castingja

Ismét bővült Jon Favreau "élőszereplős" Disney-filmjének szereplőgárdája. Christopher Walken Lajcsi királyt fogja megszólaltatni, Giancarlo Esposito pedig Akelát, a farkasfalka vezetőjét. Nemrégiben az is kiderült, ki alakítja Mauglit: az elsőfilmes Neel Sethi. Ő a film egyetlen olyan színésze, aki fizikai valójában is jelen lesz a vásznon.
A többiek, akik hangjukkal járulnak hozzá az alkotáshoz: Ben Kingsley (Bagira), Idris Elba (Sir Kán), Scarlett Johansson (Ká) és Lupita Nyong'o (Rakcha). Reméljük, hamarosan Balu hangját is bejelentik.

EGYÉB: A Disney élőszereplős változatot készít klasszikusaiból

walken_esposito.jpg


A hobbit: Az öt sereg csatája (The Hobbit: The Battle of the Five Armies) - teaser trailer + plakát

A film első plakátja ide kattintva tekinthető meg.


Horns - Comic-Con trailer

Ignatius Perrish (Daniel Radcliffe) arra ébred, hogy szarvai nőttek, az ezzel járó képességekkel pedig megpróbálja kideríteni, ki volt barátnője (Juno Temple) gyilkosa. (Plakátok itt.)

radcliffe_horns.jpg


Sin City: Ölni tudnál érte (Sin City: A Dame to Kill For) - red band trailer + plakát

Itt a nagyoknak szóló előzetes, valamint egy új plakát, melyre nem más került, mint az egyik rendező, Robert Rodriguez.


Az éhezők viadala: A kiválasztott - 1. rész (The Hunger Games: Mockingjay - Part 1) - teaser trailer

Katniss a 13. körzetben, Peeta a Kapitóliumban; éhezés, lázadás, dupla rész...

mockingjay_pt1_trailer.jpg


Mad Max: Fury Road - trailer

Végre ez is megérkezett. A film karakterplakátjait ide kattintva tekintheted meg.

MadMax_trailer.jpg


süti beállítások módosítása