látogató számláló

Hírek röviden (2016. május 31.)

Térhatású Terminátor, baljós árnyak a Star Wars háza táján, Gareth Edwards lelép, még egy kis Star Wars, Dan Aykroyd a Szellemirtókról és némi Deadpool.

  • Korábban már hírt adtunk róla, hogy a Terminátor 2. - Az ítélet napja 3D-s konverziót kap, nagyrészt a kínai rajongók kedvéért, mert náluk nem mutatták be moziban a filmet, ugyanakkor a home videós kiadásoknak köszönhetően óriási rajongói lettek. Ezért - és a film bemutatásának 25. évfordulója alkalmából - James Cameron produceri közreműködésével a Stereo D elkészíti a 3D-s változatot.
    Az új hír csupán annyi, hogy Kínában (és valószínűleg az USA-ban) idén októberben érkezik a T2 3D, valamint két új T2 videojáték is megjelenik: egy MMORPG és egy VR játék.
    Reméljük, a film a hazai mozikban is látható lesz újra. A T2 3D két plakátja alább megtekinthető.
  • Bennfentes forrásokra hivatkozva szállította a hírt a Page Six - amúgy nem túl megbízható oldal, így tessék ezt pletykaként kezelni -, hogy a Disney fejesei elégedetlenek a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet jelenlegi formájával, és nem éppen olcsó, négyhetes pótforgatás vár a stábra júliusban, mert a tesztvetítéseken nem úgy teljesített a film, ahogy kellett volna, és bár Gareth Edwards rendező nem szereti, ha a stúdiók beleszólnak a munkájába, a vezetők változtatásokat követelnek.
    Egy Disney-s forrás hozzátette, hogy a pótforgatások előre be voltak tervezve, és erre alapjáraton is készültek a színészek, a stáb és a stúdió is.
    Felröppent továbbá a pletyka, hogy az újonnan kiválasztott Han Solo, vagyis Alden Ehrenreich is feltűnik majd, de pletykálják, hogy a sötét hangulat nem tetszett a Disney-nek, vagy épp a klasszikus szereplők (pl. Darth Vader) feltűnéséből szeretnének többet.
  • Gareth Edwards - talán a Disney-vel kapcsolatos rossz tapasztalatok miatt - lemondott a Godzilla második részének rendezői székéről, és inkább kisebb költségvetésű produkciókkal foglalkozna a jövőben.
  • Lawrence Kasdan azt mondja, hogy Phil Lord és Chris Miller jövő januárban kezdi a Han Solo-film forgatását.
    USA premier: 2018. május 25.
  • Dan Aykroyd nyilatkozott az új Szellemirtók-filmről, és azt állítja, hogy viccesebb és ijesztőbb lesz, mint az eredeti.
  • Stephen Lang után Ron Perlman is bejelentkezett Kábel szerepére a Deadpool második részéhez. Szerintetek kit szerződtessenek, ha Keira Knightley nem választható?

t23d_usa_620.png

t23d_asia_620.png


süti beállítások módosítása